Вълча Луна на 25 януари: Какво означава и какво носи първото пълнолуние за 2024


Вълча Луна на 25 януари: Какво означава и какво носи първото пълнолуние за 2024
Снимка: Pezibear / Pixabay

Космически изстрел на смелост идва към нас на 25 януари и трябва да благодарим на първото пълнолуние за 2024! Вълчата Луна, както е наречено това събитие, е подтик и вдъхновение за смелите. Но това не е всичко - първото пълнолуние идва в Лъв с типичната кралска особа на знака.

Вижте още: Защо сте спрели да търсите любовта според зодията ви

Защо първото пълнолуние за годината е толкова важно?

Първото пълнолуние е особено важно, защото задава тона за себеизразяване през цялата година. И забавен астрофакт, пълнолунието през януари може да бъде само в един от двата зодиакални знака: интроспективен Рак или изразителен Лъв.

Ще се борят ли хората за светлината на прожекторите или ще се скрият в личните си пространства? Е, разработването на тихи планове беше черта на 2023, затова 2024 ще е далеч по-гласна, шумна и уверена!

Вижте още: Тези зодии ще научат съдбовна новина до края на януари 2024

Какво означава пълнолуние в Лъв?

Не е нужно да сте Лъв, за да се държите като такъв по време на това пълнолуние. Всички ще почувстваме влиянието на това лунно събитие, без значение какво е нашето слънце, луна и изгряващи знаци. Ако изведнъж почувствате, че сте на прослушване за The Voice в четвъртък, 25 януари, това е причината.

Сърдечният Лъв чувства всичко, при това дълбоко. Пригответе се емоциите да излязат на повърхността, включително тези, за които ще трябва да говорите. Лъвът също е невероятно креативен и някои от най-смелите ви идеи ще могат да се превърнат в истински планове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама