Вълнуваща изненада за една зодия в хороскопа за 8 март


Вълнуваща изненада за една зодия в хороскопа за 8 март
Снимка: iStock/Guliver

Честит 8-ми март, прекрасни. Днешният ден ви е приготвил много положителни изненади. Ето какво очаква всяка зодия.

Овен

Днес от сутринта в съзнанието ви ще нахлуят спомени. Вероятно ще се опита да ви пребори меланхолия, но не ѝ се давайте. Денят ще е изпълнен с усмихнати жени и цветя – участвайте и вие в празника.

Телец

Това е ден за кратка равносметка и теглене на чертата. Каквито и изводи да си направите не бъдете прекалено сурови със себе си.

Близнаци

През този ден може да ви е скучно, но сте свободни да се забавлявате, както пожелаете. Изборът е само ваш, остава само да го направите. Не отказвайте предложение за излизане от ваш приятел.

Рак

Мързелът е признак на интелигентност и днес ще имате високи показатели по този признак. Все пак ако ви чака нещо неотложно намерете сили да изпълните поне едно от задълженията си.

Лъв

Този четъртък намалете темпото, погледнете назад и се насладете на добре свършената работа. Не се колебайте да се почерпите и поглезите за празника с любимите ви хора.

Дева

През този ден не бъдете унили, тъй като може да разтревожите сериозно вашите близки. Проблемите ви са напълно решими, така че няма смисъл да губите време в прекалено драматизиране.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама