Вълшебства за една зодия на 30 юли


Вълшебства за една зодия на 30 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден планирайте внимателно стъпките си. Ще може да постигнете успех, който да гарантира близкото ви безоблачно бъдеще.

Телец

Днес може да преживеете известни недоразумения, свързани с членовете на семейството ви и по-конкретно децата. Сега трябва да обърнете повече внимание на дома.

Близнаци

Този ден може да ви поднесе изненада, която да преобърне основни представи и устои в живота ви. Това е нужната ви промяна.

Рак

Вълшебствата днес няма да имат край. Времето е горещо и начините за разхлаждане, които ще ви се предложат, ще са много.

Лъв

Днес ще имате да взимате. Пари, любов, уважение... всичко ще е ваше. Късметлии!

5 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНАТА ЛЪВ Е ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ

Дева

През този ден се опитайте да не пропускате телефонно обаждане. Всяко от тях ще е важно.

Везни

Чувствителността е хубаво нещо само докато не се обърне срещу вас. Използвайте я в своя полза, а не да се самоунищожавате.

Скорпион

Днешният ден ще постави на изпитание достойнството ви. Не се колебайте да заявите позицията си открито. Както и да поставяте условия.

Стрелец

Сега може да покажете на какво сте способни. Може да се каже, че самите вие ще бъдете изненадани от собствените си умения.

Козирог

Умът ви може да ви изстреля на непостижими за другите висини, но и сърцето има нужда от своето. Скромността ще е най-силното ви оръжие днес.

Водолей

Намалете темпото, най-вече психически. Опитайте се да включите автопилота и да съхраните силите си до почивните дни.

Риби

Това е ден, в който взорът ви трябва да бъде отправен към положителните мисли. Няма нужда да се измъчвате заради проблеми, които дори не съществуват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама