Възможна РАЗДЯЛА за 1 зодия в хороскопа за 22 август


Възможна РАЗДЯЛА за 1 зодия в хороскопа за 22 август
Снимка: iStock/Guliver

Днес денят ще бъде много емоционален. Чакат ви много премеждия, а между тях и новини, които трябва да приемете спокойно. Някои зодии ще се опитат да изпъкнат между колегите си с идея, която ще се оцени подобаващо. Не се страхувайте да изкажете мнението си, може да се окаже доста печеливш ход. В любовта нещата ще са сложни за няколко зодии, а за една от тях може и да предстои раздяла. Дано да е за добро.

Овен

Посветете този ден на рутинни работа. Не се захващайте с важни дела и дейности, които изискват максимума от силите ви и ресурсите. Дръжте езика зад зъбите си. В противен случай може да се окажете насред скандал, за който не сте подготвени. В любовта също няма да е много спокойно. Ще имате известни неразбирателства с половинката си относно бъдещето. Трябва да се разберете кой какво иска и кой какво е готов да промени. Няма да стане само с приказки, трябва да мине време и да видите действията на другия.

Телец

Не се натъжавайте ако не успеете да направите всичко, което сте планирали. Прекалено много задачи сте си поставили и е напълно нормално да не смогнете. Не се фокусирайте върху това през този ден. Ще имате много по-големи проблеми, които ще трябва да решите. Отдавна скрита истина ще излезе наяве и може да се окаже причината, поради която ще се разделите с вашия партньор. Нещата почти изобщо няма как да са поправими, защото стореното малко хора могат да простят. А и не е нужно...

Близнаци

През този ден ще ви се наложи да направите компромис. Преценете кое ви е по-важно - постигането на целта или налагането на мнението ви. Няма да съжалявате ако проявите повече взаимност. В любовта ще сте много ведри и спокойни. Ще усетите вниманието на човек, за който не сте и предполагали, че може да има чувства към вас. Дайте му шанс и излезте някъде на среща, за да го опознаете. Има какво да си кажете и дори може да усетите тръпка.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама