За тези 3 зодии 2024 година започва със страстен флирт


За тези 3 зодии 2024 година започва със страстен флирт
Снимка: iStock

Нова година, нова любов! Е, в случая не става дума точно за любов, а за изпепеляващи страсти. Ето на кои зодии ще им се подкосят краката още през първия месец на годината!

Близнаци

Вие не сте от хората, които вярват в любовта от пръв поглед, но този януари ще се случи нещо, което ще промени представите ви за влюбване. Единственото, което трябва да направите, е да скъсате веднъж завинаги с миналото и да сте готови да започнете на чисто. Спрете да бъдете толкова предубедени към противоположния пол, отпуснете се и се наслаждавайте на мига.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за януари 2024

Скорпион

Време е да се почувствате желани и секси! Отдавна сте забравили какво е истинска тръпка и макар някои от вас да са във връзка, не се чувстват щастливи. Имате нужда от нова романтична тръпка, която да ви даде нови сили и вдъхновение за сбъдването на вашите мечти. И ще срещнете точно това, от което имате нужда. Новият човек в живота ви ще усети, че сте плахи и ще подходи много внимателно към вас. Този подход ще разтопи сърцето ви и ще ви даде надежда, че този път може би ще е различно.

Козирог

Козирозите са изключително директни и не се срамуват да покажат чувствата си. За тях наличието на конкуренция не е никакъв проблем и са готови да се борят до последно, за да постигнат целта си. Знаят точно какво искат и не биха се поколебали да направят всичко възможно, за да го получат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама