За тези 4 зодии НЕ любовта, а луксът е на първо място


За тези 4 зодии НЕ любовта, а луксът е на първо място
Снимка: iStock

Независимо дали става въпрос за изискани ресторанти, мода от висок клас или екзотични ваканции, тези зодии намират утеха на първо място в богатството.

Вижте още: 3-те зодии, които най-трудно казват "Обичам те"

Лъв

Лъвовете са родени лидери и любители на по-фините неща в живота. Управлявани от Слънцето, те жадуват за внимание и обожават да бъдат третирани като кралски особи. От луксозни партита до изключителни изживявания, Лъвовете процъфтяват в среда, която отразява тяхната царствена природа.

Телец

Телците имат присъща оценка за луксозните удоволствия от живота. Управлявани от Венера, планетата на любовта и лукса, Телците се отдават на гурме кухня, луксозни тъкани и пищна обстановка. Техният стремеж към красота и комфорт движи желанието им за разкош.

Везни

Естетът Везни се управляват от Венера, което ги прави ценители на красотата и елегантността. Тези социални пеперуди са привлечени от изисканите аспекти на живота, наслаждавайки се на компанията на съмишленици в изтънчена обстановка. Естетиката играе решаваща роля в стремежа им към луксозен начин на живот.

Вижте още: За тези зодии ще вали дъжд от пари през ФЕВРУАРИ 2024

Козирог

Козирозите  са амбициозни и водени от успеха. Управлявани от Сатурн, планетата на дисциплината и структурата, те се стремят към върха и оценяват наградите, които идват с тяхната упорита работа. Луксозният начин на живот не е просто желание за Козирозите; това е свидетелство за тяхната отдаденост и постижения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама