Забавно: Ето какво става, когато всички зодии се съберат на Нова година


Забавно: Ето какво става, когато всички зодии се съберат на Нова година
Снимка: iStock

12-те зодии решават да прекарат Нова година заедно в хижа в гората. Ето какво се случва:

На 31 декември всички зодии тръгват към непристъпна хижа, надъхани да празнуват 2023 сред сняг и върхове.

Овенът води, макар да няма никаква идея за пътя. Лъвът крачи до него и възбудено споделя къде какво и кога бил изкачил. Козирогът гледа картата, защото все някой трябва да я върши тази важна работа. Телецът почва да пръхти още след първите 100 метра, тъй като в своята раница носи виното и ракията за цялата група. Ракът му приглася с пръхтене - той пък се е натоварил с мезета.

Близнакът се радва на хубавото време и има няма през 100 метра се провиква с първите редове на някоя народна песен.

Везните му се радвар на ентусиазма и пригласят по същия безобразен начин. Девата ги заминава с отегчена до смърт физиономия, давайки си сметка, че това е само началото на концерта.

Рибите се радват на хрупането на снега и ловят снежинки с език. Водолеят си бърника настройките на фотоапарата, а Скорпионът мълчи, тъй като още го боли глава след снощния купон.

Стрелецът се влачи най-отзад, тъй като си е стегнал твърде много връзките на едната обувка и е оставил твърде хлабави връзките на другата. По тази причина се спира поне 5 пъти докато постигне относителен баланс по въпроса.

Девети час ходене. Толкова е тъмно, че всички почти се блъскат в хижата. 12-те зодии са радостни, че не са я подминали. Влизат, благодарят на всички богове за успеха и сядат кой където намери. Хижата е претъпкана, щото луди като тях дал Бог. Няма ток. Осветлението идва от печката и от срамежливи диоди.

Вижте още: Зодиите с нова любов през януари 2023

Овенът и Везните се залепват за бумтящото отоплително тяло, а Девата срамежливо пита къде може да си измие ръцете.

Хижарят й отговаря, че в близкото езеро има пробита дупка в леда, и ако тя още не е замръзнала има шанс там да свърши работата. Девата отчита това като доста нескопосана шега, но разбралият по-бързо реалността Скорпион, грабва няколко бутилки и отива да пълни вода.

Ракът решава, че печалната очуканата хижа ще стане по-приемлива с подредена храна на тяхната маса и вади нещата за хапване. Телецът поглежда замислено виното, но се отказва да го пие, тъй като е студено, а това е вече прекалено за червено вино. Лъвът няма такива скрупули и си сипва юнашка чаша. Заслужил си я е.

12, без 5 . Телецът е ял твърде много. Овенът е пийнал твърде много. Везните спят, забили нос в неразопакованата баница с късмети. Девата с мъка дочаква новата година, за да ходи да си ляга. Лъвът се е запознал с компанията на масата в ляво. Ракът е обменил рецепти и поздрави с компанията в дясно. Скорпионът вече си има нова приятелка. Близнаците дрънкат на китара. Рибите се радват и припяват. Водолеят крачи из снега около хижата и прави снимки, които моментално трие. Стрелецът се прозява, но категорично отказва да си ляга, а Козирогът просто се наслаждава, защото нали за това дойдохме.

В 12 ч. всички се ококорват и всички се обичат. Пожелават си честита нова година и продължават купона.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама