Защо сте ужасни във връзките според зодията


Защо сте ужасни във връзките според зодията
Снимка: Thinkstock/Guliver

Имате зад гърба си много връзки, които са приключвали трагично, като вината в повечето случаи е била ваша. Чудите се каква е причината? Може би всичко е заради зодията ви.

Овен

Овните винаги се вълнуват да се впуснат в ново приключение, но това може да има негативен ефект върху връзките им. Те ненавиждат предвидимостта и рутината, затова не е изненадващо да си стегнат куфара, без дори да го обсъдят с партньора си. Овните очакват много от хората, без дори да казват на глас какво всъщност се случва. Тази изискваща природа, комбинирана със склонност към импулсивност, може да направи поддържането на хармонична връзка трудно.

Телец

Телците са пословично упорити и трудни за опознаване. Веднъж, след като счупите тяхната черупка, ще разберете колко обсебени са от успеха. Това е достойно за възхищение, докато не започне да се отразява върху всички около тях.

Близнак

Една от лошите страни на Близнаците е, че могат да бъдат жестоки. Не, че не се интересуват, но симпатията към другите не идва толкова лесно, както при останалите знаци. Техният характер може да бъде сметнат за студен или безчувствен, но те рядко се държат така нарочно. Понякога могат да са наистина груби към партньорите си и не е забавно да сте около тях.

Рак

Раците са изключително чувствителни. Това е нож с две остриета. Те носят тази своя чувствителност във връзките си, което означава, че чувстват и обичат дълбоко. Но заради тази чувствителност те често реагират прекалено импулсивно и взимат нещата твърде лично.

Лъв

Лъвовете имат нужда от много внимание - във връзките и като цяло. Да бъдете с Лъв е вълнуващо и страстно, но също така изморително. Те постоянно имат нужда от одобрение и похвала. Отнема много енергия да бъдете във връзка с Лъв.

Дева

Девите са изключително критични. Те искат всичко да се направи перфектно и ще отбележат всичко, което не харесват или не се вписва в техните високи стандарти. Трудно е да се чувствате достатъчно добри, когато се срещате с Дева.

Везни

Везните всъщност са чудесни във връзките. Да, и те си имат недостатъци, както всички останали, но като цяло са добри партньори.

Скорпион

Казват, че Скорпионите ще ви ожилят. Емоционално, 100%. Те са известни с това, че имат проблеми с интимността и не знаят как точно да се държат в една връзка. Трудно се доверяват на хората, затова винаги очакват да ги прецакате. И заради това, те може първи да го направят.

Стрелец

Тъй като те също са независими, понякога откачат при мисълта да изгубят свободата си във връзката. Те предпочитат да имат контрол и понякога може да бъде много дразнещо. Изискват много спонтаност или винаги съществува възможност да решат, че предпочитат да бъдат сами, за да могат да правят всичко, което искат.

Козирог

Козирозите могат да бъдат малко скучни. Много отговорни и преследващи целта си, понякога те могат да не бъдат много весела компания. 

Водолей

Трудно е да се чувствате комфортно във връзка с Водолей. Те са пълна мистерия и никога не знаете какво точно чувстват. Да сте с Водолей означава много несигурност и въпроси.

Рак

Макар че изглеждат много романтични, не е изключено за Раците да изчезват. Те съществуват в собствените си глави прекалено много и когато животът не отговаря на техните мечти, се превръщат в сенки. Трудно е да се разчита на тях.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама