Зодиакалните двойки с най-дълбоката връзка


Зодиакалните двойки с най-дълбоката връзка
Снимка: iStock/Guliver

Везни и Рак

Везни и Рак са истински сродни души. Балансът на първия върви добре с емоционалността на втория. Ракът се радва да предаде на Везните своята страст и любов (това се отнася и за приятелството). Това са най-добрите приятели завинаги и за тях няма нищо по-лесно от съвместния живот. Изводът е, че и двамата са дълбоко емоционални личности, които се чувстват добре до тези, които ги разбират и също искат да работят за подобряване на живота си. Когато са заедно, те наистина не могат да бъдат спрени.

Рак и Риби

Известни със своята емоционалност и силата на интуицията, Риби и Рак се разбират толкова добре, както никой друг. Заедно те се губят в своя малък ексцентричен малък свят, щастливи, че се разбират взаимно. Тяхното привличане не предизвиква никакво съмнение. Риби и Рак са страхотна двойка, чиито страни перфектно балансират качествата си. Ракът е по-чувствен и потънал в земята, а Рибите са творчески създания с развита интуиция. Те разбират чувствата си един на друг и са склонни да споделят едни и същи интереси от самото начало.

Дева и Телец

И тази двойка може да се включи в списъка на зодиите с най-дълбока връзка. Двата знака на елементите на Земята перфектно се допълват. Благодарение на пълното си разбиране, те стават отлични бизнес партньори, приятели и любовници. Девата е вдъхновена от уверения подход на Телец към живота (и очевидно отличния му вкус). Представителите на тези знаци обикновено обожават да са в компанията на онези, които ги радват. Девата помага на Телец да разбере, че в живота е важно какви чувства предизвиква нещо, а не само как изглежда.

Водолей и Близнаци

Водолей и Близнаци изглаждат недостатъците един на друг. Докато Близнаците са нерешителни и разсеяни, Водолеят, напротив, има решителност и фокус. И те могат да постигнат целите си заедно: Водолеят определя посоката за Близнаци, а Близнаци осветява пътя на Водолея.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ОБОЖАВАТ АДРЕНАЛИНА

Такова партньорство е възможно само защото всяка от страните в тази двойка има сходна цел. Близнаците, подобно на Водолея, еднакво силно мечтаят за балансиран и качествен живот, въпреки всичките им различия в методите за постигане на желаното. Те се нуждаят един от друг.

Романтичните отношения между тях бързо завършват с брак. Ракът иска бързо да се успокои, но в същото време се стреми да „лети нагоре“ заедно с партньора си. И Везните му позволяват да направи това. Тези партньори не губят време, а веднага легитимират връзката си и започват да живеят заедно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама