Зодиакалните комбинации, между които страстта е най-силна


Зодиакалните комбинации, между които страстта е най-силна
Снимка: Thinkstock/Guliver

Някои взаимоотношения просто притежават „искрата“, който ви кара да се чувствате свързани с човека по начин, който е труден за обяснение.

А когато намерите някой, чиято страст е съвместима с вашата, това може да ви се стори предизвикателство, но в повечето случаи води до трайна и много силна връзка. Звездите имат много общо с това. Те са „виновни“ за този страстен пожар, който пламва между някои зодиакални знаци.  

Лъв и Стрелец

Една изключително страстна комбинация се получава, когато огненият Лъв срещне романтичния Стрелец. Звездите обещава, че тези взаимоотношения ще са много интересни, пламенни и нищо чудно да прераснат в една прекрасна и силна връзка. Когато Стрелец забележи и се възхити на очарователния Лъв,  огънят между тях може да се види от километри. Между двата зодиакални знака може да има истинско романтично взаимоотношение, но приятелството помежду им също ще е от значение.

Рак и Скорпион

„Става взрив между Рак и Скорпион“. Може би сте чували тази факт. И това е цялата истина. Между двата знака пламва искра от пръв поглед. Вариантите са два- или това ще се превърне в една красива и здрава връзка, или взривът ще е толкова голям, че ще нанесе огромни щети помежду им.

Много често, когато става въпрос за такива връзки, има едно вътрешно разбиране на любовния език и общуване. Единственото, което трябва да направят двата знака, е да загърбят егото си и да обърнат повече внимание на партньора си и неговите желания.

Телец и Дева

Една много интересна комбинация. Представителите на двете зодии се влюбват доста бързо, но те не понасят еднообразието. Именно искрата между тях, страстта, която пламва бързо, но остава дълго време, поддържат връзката. Освен, че са много огнени, двата знака държат на добрите и стабилни взаимоотношения, така че те ще направят всичко възможно да запазят връзката си, ако са сигурни в любовта.

Хубаво е, че тяхната страст се превръща в хармония в дома затова тези зодии създават задружни семейства.  

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ВЕРНИ НА ПОЛОВИНКИТЕ СИ

Везни и Водолей

Взаимоотношенията между Везни и Водолей са интимни и дълбоки на няколко нива, тъй като тези въздушни знаци имат подобен подход към света. Може да има среща на техните умове, която позволява на двамата да работят в тандем, независимо дали става въпрос за постигане на някаква цел, приключение, или в сексуално отношение. Звездите обединяват специфични знаци според техните елементи и способност да се сливат, а Везни и Водолей имат страстни отношения, заради сходствата си. Ако успея да изгладят и малките различия помежду им, ако се научат да бъдат по-толерантни един към друг, страстта между тях може да прерасне на едно доста сериозно ниво и да се радват на стабилна връзка.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама