Зодиите като родители


Зодиите като родители
Снимка: Thinkstock/Guliver

Кои зодии са най-строгите родители? А най-забавните? Подбрахме за вас няколко интересни характеристики за всички представители на зодиака, а вие ни кажете дали разпознавате себе си, или своите родители?

Овен: Определено това са едни от най-строгите родители, които, подвластни на огнената си природа, често взимат еднолични решения, без да се съобразяват с децата си.

Телец: Те са спокойни и не си падат по семейните скандали. Само гледайте да не им изяждате последното парче торта, защото ето за това могат наистина да ви се разсърдят.

Близнаци: Тези двойствени характери обичат да живеят по собствени правила. Имат своя представа за това какво е правилно и грешно и обикновено е трудно да ги убедите в собствената си гледна точка.

Рак: Те обожават децата си и са склонни да им угаждат, дори прекалено. Само гледайте да не ги настъпите, защото тогава показват другата си, по-тъмна, страна.

Лъв: Забавни и очарователни, Лъвовете са сред най-страхотните родители. Но нека непрестанните им усмивки не ви заблуждават: те имат високи критерии и често децата им са твърде уморени от непрестанните амбиции на царствените им родители.

Дева: Трудно се живее с Девите, защото обожават реда и чистотата и подредбата на дома за тях са фикс идея. Което, за повечето деца, е мисия невъзможна.

Везни: Ту напред, ту назад. Не е лесно и съжителството с подобен родител, който често си мени мнението и все не става ясно кое, в крайна сметка, е правилно и кое – грешно.

Скорпион: Те си живеят в собствен свят, в който те създават правилата и най-добрата, според тях, реалност. Не може да им се угоди, винаги са готови да намерят някой кусур, за който да се хванат.

Стрелец: Тези огнени представители си падат по купоните и с тях се живее лесно. Обещайте им достатъчно забавления и всичко ще е повече от идеално.

Козирог: Те са перфекционисти и невинаги е лесно да се покрият високите им критерии. Но са справедливи, което все пак им дава бонус точка.

Водолей: Малко отнесени, те май са по-скоро децата в семейството. Но са толкова очарователни, че няма как да им се сърди човек.

Риби: Плуват в свои води, когато всичко се случва по техните правила. Но пък не е трудно да им се угоди, така че все пак попадат в графата на добрите родители.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама