Зодиите, които лесно можете да манипулирате


Зодиите, които лесно можете да манипулирате
Снимка: iStock/Guliver

Те носят добра душа, но са изключително наивни. Именно за това лесно могат да бъдат манипулирани.

Лъв

Въпреки че Лъвът е роден лидер, манипулирането му е доста лесно, тъй като представителите на този знак са много податливи на ласкателство и лишени от подозрения. Те обичат да ръководят всяка ситуация и вярват в своите способности и сили. Често обаче, прекалените ласкателства и комплименти ги разсейват и изведнъж попадат в капана на манипулаторите. Ако се усетят, обаче, няма да е добре за другите. Лъвът не е отмъстителен, но е по-добре да не изпитвате гнева му. Лесно е да умилиш Лъв с похвали, но пази се от гнева му, ако по някакъв начин го ядосаш или нараниш. Но с жена Лъв не всичко е толкова просто. Те безспорно обичат комплиментите и чувството за лидерство, но не забравят за здравия разум. Лъвицата по-трудно се оставя да бъде манипулирана.

 Риби

Добродушни и общителни Рибите не крият, че лесно се водят от по-мощни личности. Те държат на своето мнение, но често могат да бъдат контролирани от други. Следователно, безскрупулни манипулатори често се навъртат около Рибите, защото те лесно се поддават на манипулации. По същата причина за жената Риби е трудно да откаже молба за среща, дори ако мъжът ,който я кани, не й харесва. Рибите често стават жертва на своята доброта. Ето защо представителите на тази зодия трябва да определят: как могат да помогнат на другите с минимални жертви за себе си, без по-късно да съжаляват за това. Ако молбата на събеседника по някакъв начин наранява, Рибите трябва да кажат категорично „не“ и да прекъснат разговора.

ЕТО ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ВСИЧКИ ОБИЧАТ

Везни

С повишено чувство за справедливост Везните гледат винаги „от двете страни”, оценявайки всяка конфликтна ситуация от противоположна гледна точка. Това е прекрасно качество, докато Везните не започнат да се опитват да угодят на всички. Веднъж попаднали в капан на своята двойствена природа, Везните отварят пропаст в емоционалната си защита. Знаци - манипулатори с естествено рождение (Скорпион, Рак и Близнаци) могат да се възползват от това. Като декларират на Везните, че не са твърде обективни в преценките си, те ще хвърлят съмнение в сърцата им и несъмнено ще успеят да ги манипулират. Везните ще изпитат угризения, ако бъдат обвинени в предразсъдъци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама