Зодиите, които НЕ обичат да казват истината


Зодиите, които НЕ обичат да казват истината
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите разкриха кои са зодиите, които не обичат да казват истината. Вижте класацията им във възходящ ред.

Риби

Астролозите твърдят, че Рибите за най-големите измамници в зодиака. Хората, родени под този знак, от детството си се научават да не казват цялата истина. Патологичното им желание да лъжат в повечето случаи става причина за конфликт с приятели и близки. Рибите често не си дават сметка за последствията от лъжите си. Те просто се опитват да се адаптират към ситуацията. Уви, желанието им да се докажат, разчитайки на лъжи, води само до разрив в отношенията с любимите им хора.

Близнаци

Близнаци по природа са несигурни и двулични. Те не виждат нищо нередно в това да излъжат. Като цяло, родените под този знак, не могат да определят своите чувства и желания. Те разчитат на лъжата дори, за да постигнат успех в кариерата. Факт е, че Близнаците успяват да намерят подход към всеки човек.

НАЙ-ДОСАДНАТА ЧЕРТА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

Стрелецът отлично знае кога е най-подходящият момент да излъже.  Представителите на този знак лъжат съзнателно, осъзнавайки че лъжите са важен инструмент, позволяващ им да постигнат житейските си цели. Ако спечелите неодобрението на Стрелеца, подгответе се той да започне да злослови по ваш адрес. Често лъжите и патологичната необходимост от клюки водят до неприятни последици, но представителите на този знак не го осъзнават.

Везни

Везните мислят, че лъжат за добро. Родените под този знак лъжат доста и обикновено не могат да се похвалят с кристално чиста репутация. Но ако бъдат хванати в лъжа, те успяват умело да се измъкнат от ситуацията. С други думи, представителите на този знак разчитат на своя чар.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама