Зодиите, които НЕ обичат физическия контакт


Зодиите, които НЕ обичат физическия контакт
Снимка: iStock

Някои знаци на зодиака смятат, че физическият контакт е нещо много лично. Да се ​​ръкуват с човек на среща е нормално, но да прегърнат някой или да го докоснат е почти невъзможно, освен ако не е някой роднина. Вижте за кои зодиакални знаци става въпрос:

Водолей

Водолеите сакрално защитават собственото си лично пространство, като смятат всеки дори случаен контакт за пряко посегателство върху тяхната свобода. Трябва да внимавате с контактите с тях, защото за Водолеите интелектуалното, а не физическото общуване е много по-важно. Дори за партньора си, те не са много склонни да правят изключения. А относно държането на ръце на публично място – по-добре дори не повдигайте въпроса. Те са като тюлени, които ходят сами и не обичат физическия контакт.

Лъв

Лъвовете не обичат физическите контакти единствено от арогантност. Те могат да си позволят по-интимна близост с хората от техния близък кръг и надеждни им приятели, но от всички останали те стоят на страна. Физическият контакт е допустим само в ситуации, когато самият Лъв смята, че е необходимо да се подчертае приоритетното му положение. Или когато трябва по някакъв начин да покажете своята благодарност и специално отношение.

Козирог

Физическият контакт е материална проява на емоции. И всичко, което се крие в думата "емоции", е изключително непознато за повечето Козирози. Те са по-сериозни и дръпнати хора. Затова Козирозите по всякакъв възможен начин избягват всички форми на физически контакт. За щастие, с любимите хора могат да си позволят някои близости.

УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА НОЕМВРИ

Дева

В Девата нежеланието за физически контакт често се обяснява с банално отвращение. Или по-друг начин обяснено- те имат страх от микроби. Освен това те смятат физическия контакт за проява на първични чувства, недостоен от високия ранг на „Homo sapiens“. Дори при общуване с близки, това правило се спазва. Въпреки това, има случаи, в които Девите могат да направят изключение и ако поводът го изисква – да се прегърнат с някого.

Стрелец

Стрелецът предпочита да държи дистанцията между себе си и другите. Представителите на този знак това, защото се страхуват от атаки срещу свободата и задълженията си. А физическият контакт, според Стрелецът, е една от основните прояви на тясна емоционална връзка. С приятели и партньори е възможно да бъдат близки и дори го правят демонстративно, но с не толкова близки приятели и познати – това вече не е възможно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама