Зодиите, които НЕ се стремят към сериозна връзка


Зодиите, които НЕ се стремят към сериозна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Оказва се, че зодиакалният знак може да обясни някои от характеристиките на мъжкото поведение. Самотата за 4 представители на силната половина на човечеството се превръща не само в навик, но и в начин на живот. Съзнателният избор и нежеланието да се обвързват водят до самота, но те се чувстват добре. Ето кои са тези зодии:

Овен

Родените под това съзвездие толкова се страхуват да не показват на другите страха от самота, че сами отблъскват близките си. От една страна, Овенът се радва да сподели съдбата си с някого, но желанието да обхване много дейности и страстта към планирането действа като спирачка. Този зодиакален знак е и много отдаден на работата си и винаги се опитва да свърши задачите навреме. Поради тази заетост потенциалните партньори отбягват Овена.

Водолей

Самодостатъчните и свободолюбиви представители на този зодиакален знак, въпреки че имат много приятели, винаги пазят дистанцията от дамите. В любовна връзка предпочитат да чакат единствената и затова не бързат да се женят. Ако по някаква причина Водолеят е принуден да се ожени, тогава такъв съюз е обречен предварително на неуспех. При него нещата стават бавно и най-добре е да не го притискате.

КОИ СА ГЕНИИТЕ СРЕД ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

Дева

Основният самотник, макар и не по желание. Девата разчита на съдбата и собствените си идеи във всичко. Момиче, което търси връзка с родените под този знак, трябва да се подготви за щателен анализ на всички свои действия. Ако партньорът не пасва, тогава мъжът Дева лесно се връща към ергенския начин на живот. Само идеалът е в състояние да удовлетвори всички му претенции. И ако все още не е намерил перфектната половинка - спокойно може още да изчака.

Козирог

Доминиращото място в живота на представителите на този зодиакален знак е заето от кариерата и професионалното израстване. За да постигне желанията си, Козирогът може напълно да пожертва личното си щастие. Такива мъже обикновено са готови за семейния живот в доста напреднала възраст, когато финансовото им състояние и социалният статус позволяват.

Както показва практиката, дори и най-несериозният ерген е в състояние да се влюби, така че да е готов да промени начина си на живот и всичките си установени навици. И такова радостно събитие се случва въпреки звездното въздействие и особеностите на зодиите. Основното е да изчакате подходящия партньор и да не пропуснете щастието си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама