Зодиите, които НЕ се учат от грешките си


Зодиите, които НЕ се учат от грешките си
Снимка: iStock/Guliver

Зодията ни определя начина, по който научаваме житейските си уроци. Хора, които се учат от грешките си, обикновено са по-мъдри. Но има и такива, които постоянно допускат едни и същи грешки и не си дават сметка за това. Ето кои са тези зодии.

Овен

Арогантността на Овена понякога му изиграва жестока шега. Той винаги е готов да влезе в битка, но въпросът е дали си струва да го направи.

Когато нещо се обърка, Овенът рядко поема отговорност и винаги обвинява другите за бедите в живота си.

Телец

Телецът ще направи всичко по силите си, за да избегне всички възможни клопки по пътя си. Той няма да вземе решение, което не е внимателно претеглено и обмислено.

Но представителите на този знак често допускат едни и същи грешки заради страха си.

ЗА КАКЪВ МЪЖ СИ МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Везни

Везните приемат грешките си като на нарушение на хармонията в техния свят. Тяхната легендарна нерешителност произтича именно от страха им, че самочувствието им ще бъде опетнено от грешка. Те толкова се страхуват да не сгрешат, че в крайна сметка не вземат никакви решения, освен ако не е крайно наложително.

Стрелец

Вечният оптимизъм на Стрелеца го кара да вярва, че всичко може да бъде поправено по един или друг начин. Той дори не се опитва да открие причините за грешките си и често ги повтаря.

Стрелецът трябва да разбере, че грешките са възможности за растеж, но и начин да си извлечем поука и да станем по-мъдри.

Риби

Рибите може да са изключително интуитивни, но това тяхно качество не ги спасява от падане. Често те попадат в един и същ капан. Обикновено им отнема известно време, за да осъзнаят, че са сгрешили и да си го признаят. Но след като го направят, те отново са обзети от нерешителност, несигурност и страх, че действията им могат да доведат до ново бедствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама