Зодиите, които НЕ вярват на НИКОГО


Зодиите, които НЕ вярват на НИКОГО
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, за които общуването е наистина много сложна задача. Те смятат, че не могат да вярват на никого и всеки, който се опитва да им помогне, има някакви задни мисли.

Тези хора обикновено са представители на няколко зодиакални знака. Те нямат никаква нужда от социални контакти, нямат желание да се разкриват пред никого. Често контактуват с малък кръг от хора, на които също доста трудно са се доверили.

Вижте кои са тези зодии, за които доверието е непосилна задача:

1. Близнаци - Както знаете, представителите на този зодиакален знак могат да бъдат доста лицемерни и подмолни. Точно поради тази причина Близнаците не могат да повярват на никого. Те са доста запознати с теорията на лъжите. Смятат, че всеки би ги измамил. Те са много внимателни и наблюдателни, когато се налага да контактуват с нови хора. Обикновено изслушват новите си събеседници и се държат любезно, но нямат никакво намерение да споделят собствените си тайни и проблеми.

2. Дева - Това са най-критичните представители на зодиака. Разговорите с тях често приличат на разпит или тест. Тези перфекционисти допускат наистина много малко хора до себе си. Успяват да се доверят само на тези, които отговарят на стотиците им критерии. Девите много внимателно подбират хората, с които ще общуват. Обикновено комуникират с тесен кръг от приятели, защото са прекалено взискателни към всички. Все пак, ако ви допуснат до себе си и ви се доверят, те ще бъдат до вас завинаги.

3. Овен - Представителите на този зодиакален знак са изключително подозрителни. Честно казано, те предпочитат да мислят хората за много по-злонамерени, отколкото всъщност са. Овните се разкриват много рядко, защото се страхуват, че е възможно да бъдат измамени. Те са предпазливи и винаги премислят думите си, когато разговарят с непознат човек. Представителите на този зодиакален знак са доста умни и обикновено успяват да разкрият хората, които не са добронамерени към тях.

4. Скорпион - Тези хора са наистина много добре запознати с човешката психология. Често дори не се опитват да опознаят човека, с когото разговарят. Те веднага го определят като подлец, на когото не трябва да се има доверие. Скорпионите много рядко се разкриват пред хората. Ако представител на този зодиакален знак ви даде шанс да се докоснете до истинската му същност, не го разочаровайте, защото втори няма и да има. Те наистина адски рядко показват истинското си лице пред някого.

5. Лъв - Тези хора се съмняват в абсолютно всеки един човек, с когото общуват. Лъвовете много лесно се сбогуват с хора, които са били част от живота им. Без никакъв проблем загърбват приятели и близки, които са ги разочаровали по някакъв начин. Те успяват да заблудят всеки, поставяйки си маска. По този начин се предпазват от измама. Също така, са много уверени в себе си, което им помага да се справят с всички измамници, които се изпречват на пътя им.

6. Козирог – Козирозите са едни от най-критичните представители на зодиака. Ето защо за тях е много трудно да имат доверие на някого. За тях е много по-лесно да се съмняват в някого, от колкото да му имат доверие. За да спечелите доверието на представител на зодия Козирог, трябва да се потрудите много и да сте готови да положите много усилия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама