Зодиите, които никога не правят първата крачка към раздяла


Зодиите, които никога не правят първата крачка към раздяла
Снимка: iStock

Някои двойки се разделят още при първата трудност, изпречила се на пътя им. Но представителите на тези зодии никога не правят първата крачка към раздяла.

Везни

Конфликтите са нещо, което хората от тази зодия просто не понасят. Везните винаги търсят положителното в партньора си и се фокусират върху него. Те никога не биха направили първата крачка към раздяла.

5-те зодии, които са най-трудни за обичане

Риби

Хората от тази зодия не искат да наранят никого. Рибите няма да разбият сърцето на партньора си. Ако имат проблеми във връзката си, те по-скоро ще се затворят в своя измислен свят.

Рак

Семейството е основното нещо за личностите от този знак. Раците ще пожертват личното си щастие в името на близките си, ще останат с партньора дори и връзката вече да не им носи щастие.

Кои са най-фалшивите приятели в зодиака

Дева

Представителите на това зодиакално съзвездие се отличават с наличието на аналитичен ум. Те могат да се примирят с липсата на страст, ако са убедени, че тази саможертва си заслужава.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама