Зодиите, които притежават опасен чар


Зодиите, които притежават опасен чар
Снимка: Istock/Guliver

Някои хора излъчват огромно обаяние и привличат всички погледи към себе си веднага! Тяхната красота е вродена и притежават множество качества, с които изпъкват сред останалите. Планетите и звездите имат своето силно влияние върху излъчването ни и определят начина, по който околните ни възприемат.

Ще ви разкрием кои са зодиите с опасен и заразителен чар, в които можете да се влюбите от пръв поглед и завинаги!

Дева

Земни, уверени и привлекателни! Тези три качества им личат от далеч. Дамите от тази зодия са изключително женствени и сексапилни, а мъжете умеят да флиртуват, винаги изглеждат добре и са предпочитана компания за дамската аудитория. Любовта към красотата и хармонията на този знак дава своето отражение във всичко, което правят. Умеят да се грижат за себе си и държат на външния си вид. За тях е наистина важно да оставят добро впечатление при първа среща.

Везни

Чаровни и интелигенти! Те са природно надарени с красиви и правилни черти. Често представителите на тази зодия притежават интересен външен вид. Представители им са предимно със светли очи и светла сияйна кожа. Имат стройни и елегантни фигури и обикновено излъчват стил, красота и грациозност. Суетата и вниманието им детайла са качества, които противоположният пол забелязва много бързо. С обаянието си могат да омаят всеки и то за кратко време.

Водолей

Смели и креативни! Обикновено са високи и стройни на ръст с тъмни коси и очи. Обличат се ексцентрично и знаят как да привличат погледите към себе си. Водолеите обичат изкуството и публичните изяви. Справят се добре с всички креативни задачи и умеят да изпъкват. Околните им се възхищават и често търсят компанията им. Те са много независими и без да искат могат да наранят близките си хора. Създават силни приятелства, но не обичат да се обвързват дълготрайно, защото смятат, че това би попречило на свободния им артистичен дух.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама