Зодиите, които се борят за отношенията си много по-дълго, отколкото трябва


Зодиите, които се борят за отношенията си много по-дълго, отколкото трябва
Снимка: iStock/Guliver

Лъв

Вие сте упорити. Не искате да признавате, когато грешите. Мразите идеята да се откажете от хората, в които сте инвестирали енергията си. Мразите възможността, че може да сте пропилели толкова много време за грешен човек.

Смятате себе си се за боец. Ето защо ще направите всичко, което е по силите ви, за да накарате грешните отношения да работят. Ще правите жертви. Ще положите допълнителни усилия. Ще направите всичко възможно, за да спасите отношенията си. Но в крайна сметка ще трябва да се примирите с факта, че няма какво да направите. Истинската любов е извън вашия контрол. Не можете да я насилвате. Не можете да промените реалността.

Везни

Винаги виждате най-доброто в хората. Имате мило, меко, прощаващо сърце. Давате втори шанс, защото честно вярвате, че хората могат да се променят, могат да се подобрят сами, могат да се поучат от грешките си.

За съжаление, понякога давате твърде много шансове. Позволявате на хората да преминават над вас, защото чувствате, че всичко е част от процеса. Имате вяра, че нещата ще се променят накрая, че хората ще видят грешката на своите пътища, че ще започнат да се отнасят с вас така, както заслужавате. Но не всеки е толкова мил като вас. Трябва да осъзнаете, че някои отношения са загубена кауза, което е трудно за вас, защото никога не искате да се откажете от надеждата. Никога не искате да се откажете от любовта.

ЗОДИИТЕ, ЧИИТО МИСЛИ ВИНАГИ СА ИЗПИСАНИ НА ЛИЦЕТО

Скорпион

Привързвате се лесно. След като някой направи дом в сърцето ви, никога не искате да го изгубите. Искате той да остане завинаги с вас. Не знаете значението на временното, поради което всичките ви връзки стават толкова сериозни, дори когато сте с грешен партньор.

Вие сте типът човек, който е влюбен в идеята за любовта, така че искате всяка връзка да се развие. Убива ви фактът, че трябва да се разделите с някой отново. Ето защо обикновено не се разпадате. Продължавате връзката прекалено дълго. Продължавате да се преструвате, че може да се получи в крайна сметка, когато, дълбоко в себе си, знаете, че нямате шанс.

Рак

Ти си възпитател, лечител, много добър човек. Харесваш да се грижиш за другите. Ти се интересуваш повече от тяхното щастие и благополучие, отколкото от собственото си. Ето защо постоянно се намираш в грешни отношения и имаш толкова много проблеми с напускането. Не искаш да изоставяш някого, когато чувстваш, че има нужда от теб. Не искаш да се отдалечиш от някой, който може да се възползва от твоята нежност, щедрост, меко сърце.

Един съвет съвет към представителите на зодия Рак- прекалено се тревожите какво биха правили хората без вас, ако си тръгнете, а това не бива да е така. Прекалено дълго оставате, защото чувствате, че е правилното нещо. Чувствате, че е ваше задължение да спасявате другите, но не е!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама