Зодиите, които се целуват перфектно


Зодиите, които се целуват перфектно
Снимка: Istock/Guliver

Целувката може бързо да подобри настроението ви. Когато е с правилния човек, може дори да ви накара да „летите“ от радост. Има няколко зодиакални знаци, които обожават интимностите и най-вече целувките. Те се целуват перфектно. Ето кои са те:

Телец

Телецът е признат майстор на чувствените удоволствия. Добрата целувка е само едно от тези много удоволствия. Именно този знак на зодиака може да издаде книги за самоподготовка и учебни видеоклипове за изкуството на целуването. Само защото може и иска да го направи. И знае как да го направи много добре. Целувките на Телец са запомнящи се.

Овен

Целувката на Овен е страст и натиск. Овенът просто опитва всичко, за да се справи перфектно. Понякога - дори твърде упорито. Но повечето харесват тази инициатива. И да, когато Овен се целува - това е един специален момент, когато той отваря душата си за друг човек. И никой не може да забрави целувките му.

Лъв

Лъвовете се целуват красиво, защото си поставят конкретна цел - да впечатлят партньора. Тъй като когато толкова великолепният Лъв иска да привлече вниманието на даден човек, това трябва по някакъв начин да бъде демонстрирано. Най-добрият начин е целувката, която ще се помни дълго. И дори ще се повтори. А самите Лъвове нямат нищо против - физическите удоволствия означават много за тях.

Рак

Ако Рак целуне някого, значи това е истинска любов. Чувствата му се проявяват в прегръдки, в целувки и мили жестове. Раците са в състояние да изразят всички чувства с една единствена целувка, която ги изпълва в определен момент във времето. И това не е въпрос на умения или способности - това вече е някакъв вид съпричастност.

ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ИМАТ НАЙ-СИЛНАТА ВЪТРЕШНА ЕНЕРГИЯ

Стрелец

Стрелецът лесно комуникира с хората, които харесва. А до целувки... може да се стигне много бързо. Те не мислят за това, което правят - те просто се предават на волята на сетивата и това приятно усещане достига не само до тях, но и до партньора им.

Скорпион

Страст. Много страст. Толкова много, че да се чудите как може да се побере само в един човек. Такива са Скорпионите, макар и невинаги да го показват. Освен това, ако се стигна до целувка, тогава човекът очевидно не е безразличен към Скорпиона. И трябва да направите всичко по най-добрия възможен начин. Затова безупречната и внимателно изработена техника успешно се комбинира с искрени чувства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама