Зодиите, които се ужасяват от мисълта за брак


Зодиите, които се ужасяват от мисълта за брак
Снимка: iStock

Много хора мечтаят да срещнат сродна душа, да създадат семейство, но представителите на някои зодии изпадат в ужас само при мисълта за брак.

Овен

Хората, родени под това съзвездие, ценят свободата. Те няма да пожертват своята независимост в името на това да създадат семейство. 

Близнаци

Представителите на този знак не се отличават с постоянство. Близнаците обичат да опитват нови неща и постоянно да експериментират. Поради тази причина те не избързват с брак.

Дева

Самотата е стихията на представителите на това зодиакално съзвездие. Девите си поставят цели и правят всичко, за да ги постигнат. Те подхождат отговорно към избора на партньор, не се втурват в обятията на първия срещнат. Проблемът е, че трудно се намира някой, който да отговаря на всички изисквания на Девите.

Стрелец

Стрелците обичат да са активни и да пътуват. Наличието на семейство би ограничило свободата им и би ги лишило от много възможности. Именно поради тази причина мисълта за брак ги ужасява.

Водолей

Хората от това съзвездие предпочитат да запазят емоциите си за себе си. Водолеите са постоянно сами, удобно им е да живеят така. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама