Зодиите, които ще имат най-голям късмет в любовта в края на септември


Зодиите, които ще имат най-голям късмет в любовта в края на септември
Снимка: iStock

Представителите на 4 зодии ще имат най-голям късмет в любовта в края на септември.

Дева

Хората, родени под това зодиакално съзвездие, най-накрая ще намерят личното щастие. В края на септември ще срещнат човек, с когото може да реализират всичките си най-смели желания. Първият месец ще бъде най-успешен за Девите.

Телец

Телецът може да започне нова афера. В началото на връзката той и партньорът му ще се наслаждават един на друг. Ако и двамата партньори не избързват, има голяма вероятност тази афера да прерасне в сериозна връзка.

Вижте още: Зодиите, които ще спечелят много  пари през септември

Козирог

Личният живот на мъжете Козирог ще се развие с гръм и трясък. Най-накрая ще решат да предприемат сериозна стъпка в отношенията със сродната си душа. Жените Козирог е възможно да получат желания годежен пръстен.

Скорпион

Този месец е вашият шанс да откриете точно това щастие, което гоните и да се уверите, че го поставяте в центъра на живота си, за да продължите напред. Вече няма място за "добре ми е", сега осъзнавате, че ако не ви запали, тогава това просто не е вашият път. Доверете се на страстта си и се научете да я следвате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама