Зодиите, които ще получат предложение за БРАК през август


Зодиите, които ще получат предложение за БРАК през август
Снимка: iStock

Хубавите неща се случват, когато най-малко очакваме. Това важи с пълна сила през август за някои зодиакални знаци. Предстоят им много приятни изненади, романтика и… предложение за брак. Вижте кои са късметлиите.

Телец

2021 ще бъде изпълнени с много емоции и различни преживявания за зодия Телец. Много от представителите на този знак мечтаят за екзотично пътуване, което ще се случи през август. Те ще са заедно с любимия човек, който ще ги изненада много приятно. Освен че ще е романтично, пътуването ще завърши с невероятно предложение за брак Това ще бъде незабравимо - при залез, край морето. Знаем, че чакате този момент с нетърпение – насладете му се и не забравяйте да кажете силно "Да!".

Близнаци

Представителите на този знак понякога чувстват малки колебания в отношенията си, но това е нормално и с времето напълно ще премине. До себе си те имат верен партньор и не трябва да се съмняват никога в това, защото той ги обича безусловно. През август месец половинката на зодия Близнаци ще реши, че е време да направи нова стъпка в тяхната връзка. Твърде вероятно е той да ви предложи у дома, в много уютна и спокойна атмосфера, а емоциите ще бъдат толкова силни, че ще скачате от радост.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СРЕЩНАТ НОВА ЛЮБОВ ПРЕЗ АВГУСТ

Стрелец

Стрелците са много упорити и трудолюбиви. Представителите на тази зодия имат успешна кариера, но сега искат да създадат семейство и цялата им енергия е насочена към това. Този месец те ще чуят най-важния въпрос и то неочаквано, в един прекрасен летен ден на морето. Партньорът ви ще подготви специална изненада, ще ви каже колко ви обича и ще ви подари прекрасен пръстен. Нито за миг няма да се колебаете и ще кажете заветното "Да". След това няма да имате търпение да споделите с роднини и приятели.

Водолей

Представителите на този знак не обичат да бързат, особено когато става въпрос за сериозни стъпки във връзката. Въпреки това, тези, които имат дългогодишна връзка, тайничко си мечтаят за пръстен. Е, този месец мечтата ви ще се сбъдне и ще чуете така чакания въпрос. Някои от представителите на този знак ще успеят бързо да организират малка сватба до края на годината. Други ще чуят още една щастлива новина – че чакат бебе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама