Зодиите, които ще получат предложение за брак през декември


Зодиите, които ще получат предложение за брак през декември
Снимка: iStock/Guliver

Надали е изненада за някого, че най-много предложения за брак идват през празничния сезон! Топлината и взаимността на Коледа пробуждат желанието ни за дом и любов. А бляскавата Нова година пък ни дава идеалния красив фон за едно романтично предложение. Ето кои зодии ще се радват на такова през декември 2023!

Везни

Най-неочакван обрат ще се случи в живота ви. Може и да не сте сигурни дали сте готови за такава стъпка, но няма да съжалявате за решението си! Вашият партньор ще докаже любовта си към вас и е готов да ви обича до края на живота си. Не отлагайте щастието си и се впуснете в прекрасния свят на взаимната любов!

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за декември 2023

Близнаци

Близнаците понякога чувстват леки колебания във връзката си, но това е нормално и с времето отминава напълно. Имат чудесен партньор до себе си и никога не бива да се съмняват в това колко им е верен, защото той ги обича безрезервно. Предложението ще бъде у дома, в много уютна и непринудена обстановка, а емоцията ще е толкова голяма, че Близнаците веднъж завинаги ще се уверят колко ценен човек имат до себе си и че искат да прекарат живота си с него.

Риби

Ще се сгодите! Няма съмнение. Пред вас се отварят съвсем нови възможности и хоризонти. Декември месец има заявката да бъде най-щастливия от годината за вас и партньора ви. След като получите пръстена и предложението, ще започнете да планирате пътувания на различни дестинации, където да отпразнувате любовта си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама