Зодиите, които ще получат предложение за брак през декември


Зодиите, които ще получат предложение за брак през декември
Снимка: iStock/Guliver

Надали е изненада за някого, че най-много предложения за брак идват през празничния сезон! Топлината и взаимността на Коледа пробуждат желанието ни за дом и любов. А бляскавата Нова година пък ни дава идеалния красив фон за едно романтично предложение. Ето кои зодии ще се радват на такова през декември 2023!

Везни

Най-неочакван обрат ще се случи в живота ви. Може и да не сте сигурни дали сте готови за такава стъпка, но няма да съжалявате за решението си! Вашият партньор ще докаже любовта си към вас и е готов да ви обича до края на живота си. Не отлагайте щастието си и се впуснете в прекрасния свят на взаимната любов!

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за декември 2023

Близнаци

Близнаците понякога чувстват леки колебания във връзката си, но това е нормално и с времето отминава напълно. Имат чудесен партньор до себе си и никога не бива да се съмняват в това колко им е верен, защото той ги обича безрезервно. Предложението ще бъде у дома, в много уютна и непринудена обстановка, а емоцията ще е толкова голяма, че Близнаците веднъж завинаги ще се уверят колко ценен човек имат до себе си и че искат да прекарат живота си с него.

Риби

Ще се сгодите! Няма съмнение. Пред вас се отварят съвсем нови възможности и хоризонти. Декември месец има заявката да бъде най-щастливия от годината за вас и партньора ви. След като получите пръстена и предложението, ще започнете да планирате пътувания на различни дестинации, където да отпразнувате любовта си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама