Зодиите, които ще преживеят голямо разочарование до края на юни


Зодиите, които ще преживеят голямо разочарование до края на юни
Снимка: iStock

Юни е първият месец на лятото. И въпреки че го очакваме с нетърпение, той няма да се окаже особено благоприятен за представителите на тези 3 зодии.

Овен

Хората, родени под това съзвездие, имат големи планове за втората половина на юни 2022 г. Но вместо да прекара голяма част от свободното си време със своите любими, Овенът ще трябва да разрешава професионални проблеми.

През този период представителите на знака ще допуснат огромен брой грешки. Поради това те ще претърпят поражения, ще бъдат разстроени и в един момент просто ще загубят вяра в себе си.

Седмичен хороскоп за 20-26 юни

Лъв

Хората от този знак са амбициозни, стремят се не да стоят на едно място, а да се развиват постоянно. В началото на лятото Лъвовете със сигурност имат много планове. 

Но реалността ще бъде такава, че те ще се окажат принудени да решават проблемите на близките си. Лъвовете няма да успеят да получат това, което искат и това ще ги разстрои доста силно и за дълъг период.

Везни

Представителите на това зодиакално съзвездие се надяват, че ще прекарат спокойно цялото лято. Но през втората половина на юни Везните ще разберат, че мечтите им няма да се сбъднат. 

Нервно напрежение ще измори Везните и ще ги разстрои допълнително. Те ще бъдат изключително разочаровани, че плановете им не са се осъществили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама