Зодиите, които ще преживеят РАЗДЯЛА през юни


Зодиите, които ще преживеят РАЗДЯЛА през юни
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е най-хубавото нещо, което може да се случи в живота ни. Споделената, истинска, разбираща любов крепи човека, дава му сили и прави дните му по-хубави. Но понякога съдбата има други планове. Така стоят нещата за някои зодии, които през юни може да се разделят със своите половинки.

Телец

Телци, макар да обожавате лятото, вие въобще не сте настроени на романтична вълна в последно време. Искате просто да прекарвате повече време с приятели и близки, като романтиката въобще не ви е приоритет. Дори и да сте във връзка, не е фатално, че не сте особено романтични, но педантичността може да ви изиграе лоша шега.

Отдавна вече чувствата ви не са същите и няма да е изненада, ако вие или партньора ви сложите край на връзката си. Направете си почивка от всичко около вас, а след това с нови сили започнете да търсите голямата любов.

Водолей

Водолеи, хубаво е да е осъзнаете, че няма как друго човешко същество да ви обича пълноценно, ако първо самите вие не обичат достатъчно себе си. Безспорно е, че имате голяма нужда от обич, нежност и взаимност, но просто не знаете как да си ги поискате. За сметка на това поведението ви е остро и така отблъсквате човека, които може да ви даде необходимата обич.

А ако мислите, че връзката ви няма бъдеще, по-добре бъдете честни със себе си и с другия човек.

Козирог

Скъпи Козирози, напоследък не се чувствате добре – може би заради пролетната умора, може би заради моментно състояние на духа. Това ще окаже негативно влияние и върху любовния ви живот и определено няма да се радвате на кой знае какви любовни успехи през юни месец. Всичко ще ви се струва черно и мрачно и ще се фокусирате само върху негативните аспекти от живота.

Една раздяла няма да ви се отрази добре психически, но ако се съберете, бързо ще разберете, че това е по-добрият вариант. По-добре сами, отколкото с някого, но нещастни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама