Зодиите, които ще се разделят с любимия си в края на август


Зодиите, които ще се разделят с любимия си в края на август
Снимка: iStock

Представителите на тези зодии ще преживеят раздяла с любимия в края на август.

Близнаци

Хората от това съзвездие не са постоянни по природа, те наистина не искат да прекарат живота си с един човек. В края на август Близнаците сами ще поемат инициативата за раздяла.

 

Рак

Представителите на това зодиакално съзвездие винаги поставят семейството на преден план, поради което ценят своята сродна душа. През последните няколко месеца те дадоха много на връзката си в желанието да я подобрят. През август Раците ще осъзнават, че всичките им усилия са били напразни, защото любимият им ще ги напусне без обяснения. 

Козирог

Хората от тази зодия като цяло не желаят особено да се занимават с личния си живот, което ще изиграе решаваща роля за тях в края на август 2022 г. Козирозите ще инициират раздяла, тъй като ще се почувстват изтощени от връзката си.

Стрелец

За съжаление този месец няма да е много щастлив за представителите на зодия Стрелец, поне в любовен план. Отдавна нещата във връзката им не вървят и този месец всичко ще приключи. Но това ще е само за добро, защото няма смисъл да бъдат с човек, с когото не са напълно щастливи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама