Зодиите, които ще се сгодят през септември


Зодиите, които ще се сгодят през септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овни, очакват ви бурни, но хубави вълнения, свързани с връзката ви. Ще изживеете нови емоции или ще върнете поугасналата страст в отношенията с половинката. Под ефекта на Юпитер отношенията с партньора е възможно да отидат на съвсем друго ниво, което ще ви подтикне да обмислите годеж и сключване на брак.

Близнаци

Започвате да се притеснявате, че никога няма да чуете Онзи въпрос, който така дълго чакате. Чудите се дали човекът до вас не е размислил и дали взаимоотношенията ви вървят в правилната посока. Истината е, че ви очаква незабравима изненада, а липсата на разговори по темата е част от нея. Открили сте своя човек и трябва да бъдете спокойни, че и той мисли същото за вас.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2020

Козирог

Връзката ви е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Може би ви се струва малко прибързано, но това го „казва“ само и единствено страхът в главата ви. Всичко идва от това, че все още не сте координирали характерите си до съвършенство, но перфектни връзки няма, така че понякога просто трябва да рискувате.

Риби

Този емоционален знак, един от пазителите на домашния уют и хармония, най-накрая ще има възможност да създаде свое гнездо. Истината е, че обвързаните Риби вътрешно усещат, че са намерили „своя човек“. Доверието ви на моменти е силно, друг път малко ви предава, но всичко това е продиктувано от вашата несигурност, не от качествата на партньора ви и вие го знаете много добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама