Зодиите, които ще се скарат с любимия през май


Зодиите, които ще се скарат с любимия през май
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите май месец е благоприятен период за укрепване на семейните и интимните отношения. Но някои знаци на зодиака все пак трябва да бъдат внимателни и да направят всичко възможно да избегнат скандалите с любимия човек. Ето кои са те.

Овен

Астролозите препоръчват на Овните да се опитат да сдържат изблиците си на гняв и по възможност да избягват конфликти в семейството. През месец май скандалите с любимия може да доведат до непоправими последици.

Рак

Кавгите в семейство на Раците бушуват отдавна. Астролозите препоръчват да оставите всичките си дела за известно време и да обърнете внимание на любимия и на приятелите си - по този начин можете отново да постигнете мир. Ако не го направите, напрежението ще ескалира.

Везни

Везните също няма да са пощадени от конфликти с любимия, които със сигурност няма да са безпочвени.

Вслушайте се в твърденията на вашите роднини и се опитайте да вникнете в проблема. Колкото по-скоро успеете да го направите, толкова по-добре за бъдещите отношения с любимия ви.

Скорпион

Скорпионите също няма да се разминат без кавги. Дори и най-несъществената дреболия може да стане повод за невероятен скандал с любимия. Представителите на тази зодия трябва е добре да се научат да следват гласа на разума и да открият истинската причина за всички конфликти.

Стрелец

При Стрелеца всичко е много по-сериозно - очакват се големи скандали относно важни за семейството въпроси. Единствено изкуството на компромиса ще помогне за разрешаването на спорове.

Козирог

Козирозите ще се сблъскат с пълното безразличие от страна на техния партньор по отношение разрешаването на спорове, които може да се окажат пагубни за връзката им. В началото на месеца ще е необходимо да положат много усилия, за да привлекат вниманието на близките към себе си и проблемите, които имат.

Водолей

Водолеите трябва напълно да се потопят в семейните дела и да решат няколко важни проблема. Ако не го направят, проблемите единствено ще се задълбочат и това ще доведе до нови конфликти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама