Зодиите, които ще ви разбият сърцето


Зодиите, които ще ви разбият сърцето
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте внимателни в любовните си отношения, няма начин поне веднъж да не се окажете с разбито сърце. Просто животът е така устроен. И все пак има зодии, на които им се носи славата на "сърцеразбивачи". Нека видим кои са те:

1. Стрелец

Стрелците винаги поставят собствените си нужди и желания преди всичко. Искате да останат с вас? Това е много лошо, тъй като те вече са си направили собствени планове, които не включват вас.

Те са изключително егоцентрични и са своят най-важен приоритет. И което е по-лошо – след като са ви разбили сърцето, не разбират защо страдате толкова. Стрелците не са известни с емпатията и способността да погледнат нещата от чужда гледна точка, затова се чудят как може да ви боли и защо просто не го преодолеете.

2. Водолей

Дори не се налага Водолеите да се разделят с вас, за да ви разбият сърцето. Те ще флиртуват с други хора пред очите ви с ясното съзнание какво правят, а в следващия момент ще ви заявят, че ви обичат и не искат да се разделяте.

Когато скъсат с вас, те ще го направят с чувство на интелектуално превъзходство – като че не сте могли да задоволите възвишените им потребности. Ако искате да ги задържите, направете сцена на обществено място. Публичната проява на емоции ги кара да се чувстват неудобно и ако започнете да плачете и да викате, те няма да разберат защо сте толкова ядосани, но все пак ще започнат да съжаляват (макар съжалението да е най-вече заради това, че не можете да контролирате изблиците си).

3. Близнаци

Никога няма да разберете какво точно ви се случва с Близнаците. В един момент ви засипват с любов и цветя, в следващия сякаш напълно забравят за вас.

Дори да не е напълно изненадващ мигът, в който късат с вас, пак боли ужасно. Смятахте, че те наистина ви разбират и с никого не са разговаряли така дълбоко, както с вас. Близнаците са умни и чаровни, но са смъртоносни за сърцето. Те са склонни да изчезнат без обяснения и чак след това да скъсат официално с вас, което боли още повече – защото изчезването все пак оставя място за малко надежда.

4. Риби

Рибите са много сладки, когато са влюбени във вас, но когато не са, се разкриват в коренно противоположна светлина. Те ще ви наранят по един куп начини и след това ще се направят на жертва, карайки ви да се чувствате зле, че изобщо сте повдигнали въпроса.

Рибите никога няма да признаят, че са се държали зле и когато накрая приключат с вас, ще бъдете развалина, която ще се чуди през цялото време дали вината всъщност не е била нейна. Ще се изумите колко студени и безчувствени могат да бъдат. И след всичко това най-вероятно ще използват раздялата ви за творческо вдъхновение, така че разбитото ви сърце да ви боли още дълго след приключване на връзката.

5. Лъв

Лъвовете ще ви разбият сърцето, като ви накарат да се чувствате малки и незначителни. Те имат нужда да бъдат център на вниманието и когато са влюбени във вас, вие ще имате място до тях. Но когато вече не ги интересувате, те ще ви избутват все повече и повече, докато се превърнете във фон и почувствате, че живеете в различни светове.

Когато Лъв скъса с вас, това може да бъде тежък удар върху самочувствието ви и да ви накара да се съмнявате в собствената си стойност. Не му позволявайте да ви смачка – вие сте по-силни от това. Нямаше изобщо да имате връзка с Лъв, ако не притежавахте сила, просто трябва отново да намерите пътя към нея.

6. Телец

Макар и толкова любвеобилен и чудесен знак, Телецът може да бъде брутален, студен и жесток. Мислите си, че всичко е страхотно и изведнъж той се обръща срещу вас. Да кажем, че е зъл, може би би било малко преувеличено, но със сигурност таи в себе си много негативизъм и може да ви нарани сериозно, когато поиска.

Ако е решил, че е приключил с вас или сте го предали по някакъв начин, нищо не може да промени мнението му. Като знаете колко е упорит и твърдоглав, когато отстоява мнението си, можете да си представите тази енергия, вложена в скъсването. Вече знаете какви поражения може да нанесе.

7. Овен

Овните се влюбват бързо и разлюбват още по-бързо. Когато това се случи, ще се чудите къде сте сгрешили и с какво сте предизвикали раздялата. Овенът няма да губи време, той ще ви изхвърли от живота си и ще продължи напред и точно това боли най-много - усещането, че всъщност никога не му е пукало чак толкова за вас.

Не правете грешката да се опитвате да говорите с него след раздялата, защото само ще си причините допълнителна болка. Когато е провокиран, Овенът може да стане много груб и няма проблем да ви разкъса на парчета.

8. Козирог

"Бъди верен на себе си... и изхвърли всички, които ти пречат" трябва да бъде мотото на Козирозите. Ако идеите ви за това каква трябва да бъде връзката не съвпадат с техните, те ще ви зарежат, без да поглеждат назад.

Козирозите са изключително ригидни и не са склонни на компромис, когато става въпрос за личния им живот. Не е защото са коравосърдечни, а защото самите те се ужасяват от нараняване, затова ще ви зарежат, преди вие самите да имате възможност да го направите.

9. Скорпион

Чувствата на Скорпионите са много дълбоки и когато най-накрая се обвържат с някого, те се посвещават на връзката напълно и за дълго време. Но ако ги нараните, те ще ви захвърлят по възможно най-болезнения начин.

Скорпионите инстинктивно усещат кое ще ви нарани най-много, знаят вашите слаби места и тайни страхове и няма да се поколебаят да ги използват срещу вас. Ако ги нараните или предадете, те ще измислят множество болезнени начини да ви накарат да си платите. Нараненият Скорпион е жесток, бъдете внимателни.

10. Дева

Девите ще ви разбият сърцето, като съберат накуп всички дребни грешки, които сте направили по време на връзката и в живота си въобще. Те са изключително критични и когато лазерният им поглед се фокусира върху вас, внимавайте – те ще разрушат цялото ви самочувствие, самоувереност и себеуважение.

Девите не смятат, че ви нараняват, те просто ще ви наговорят един куп неща за недостатъците ви "за ваше добро", за да станете по-добър човек и да имате по-добри взаимоотношения с други хора в бъдеще. Ако оцелеете след това, ще можете да преживеете всичко.

11. Везни

Везните не искат да нараняват другите хора и когато го правят, обикновено е реакция на това, че вие сте ги наранили. Те се впускат много бързо във връзки и когато нещата станат сериозни, решават да се измъкнат. Предпочитат да изчезнат, отколкото да скъсат лице в лице.

Везните мразят конфликтите и късането ги кара да се чувстват виновни, затова смятат, че постепенното измъкване е по-щадящ начин за прекъсване на връзката. Това обаче може да бъде изключително болезнено, особено когато най-накрая осъзнаете, че нещата са приключили, а те не са имали смелостта да ви го кажат в очите.

12. Рак

Раците биха направили всичко друго, но не и да скъсат. Когато наранят някого, те се чувстват ужасно и ще мислят за това много време – дори може да нямат нова връзка задълго. Ако скъсат с вас, със сигурност ще се опитат да запазят приятелски отношения, защото ги ужасява мисълта, че може да ги мразите.

Обичайната причина, поради която късат, е че не се разбирате със семейството им, защото за тях то е на първо място. Могат да имат нов партньор, но ново семейство – никога.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама