Зодиите, които си играят с мъжките сърца


Зодиите, които си играят с мъжките сърца
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодии обичат повече да флиртуват по природа и да разиграват мъжете. Ето и как са класирани.

1. Близнаци

Едва ли ще се изненадате, че Близнаците оглавяват тази класация. Те имат две лица и определено не показват и двете в началото. Близнаците мразят да бъдат сами и е твърде възможно да прекарват времето си и с други компаньони. Ако си падате по жена Близнаци, бъдете внимателни! Не е изключено тя да има и друг любим, освен вас.

2. Везни

Везните също не обичат самотата и винаги намират начин да са в нечие сърце (и компания). Те са много нерешителни, когато става дума за връзки. Възможно е да искат да задържат около себе си всеки мъж, с когото се срещат. Причините могат да бъдат най-различни, но жената Везни обикновено се обгражда с мъже, от които се възползва максимално.

3. Стрелец

Песента "Момичетата просто искат да се забавляват" вероятно е написана за момичетата Стрелец. Те искат да се забавляват и да си прекарват времето добре – по възможност с много момчета. Но не го правят с лоши намерения, в никакъв случай. Може би тя ще ви каже, че просто не е готова да се установи на едно място и с един мъж. Нищо лично.

4. Водолей

Този знак е известен с това, че бяга надалеч от всякакви емоции. Може би за нея сте просто приятел, но дори не го знаете. Сериозните връзки са извън приоритетите на жените Водолей, но те държат около себе си няколко "приятели" за забавление. Гордеят се с това, че са силни, независими жени, които не се нуждаят от мъж (но искат няколко). Звучи жестоко, но Водолеите се наслаждават да бъдат сами със себе си и нямат нужда от обвързване.

5. Лъв

Лъвиците обичат да бъдат център на вниманието, така че защо да не бъдат център на вниманието на много хора? Те са самоуверени и неустоими и привличането на мъже за тях е като детска игра.

Но тяхната състрадателна същност ги спира да си играят с хората. Лъвицата по-скоро ще прекъсне отношенията си с вас, ако вече не проявява интерес. Тя не би си позволила да играе със сърцето ви по-дълго, отколкото е забавно и за двама ви.

6. Риби

Жената Риби дори няма да забележи, че си играе с вас. Обикновено те усещат интуитивно чувствата на другите, но не са наясно със собствените си чувства.

Жената Риби може да долавя, че си падате по нея и да си играе с вас несъзнателно, просто защото иска да ви достави удоволствие, без да си дава сметка, че по този начин ви наранява. Рибите са грижовни и искат да помагат на другите, но не винаги знаят как да го направят.

7. Дева

Девите не искат да бъдат център на внимание за всички мъже. Искат само да бъдат в мислите и съобщенията им.

Жената Дева ще анализира вашите предимства и недостатъци и няма да ви държи дълго до себе си, ако носите по-малко ползи, отколкото проблеми. Тя си прави сметките добре и избира най-добрия вариант за себе си.

8. Рак

Жената Рак едва ли ще си играе с чувствата ви. Тази зодия е лоялна и търси някой специален човек, с когото да си остане вкъщи. Раците често са домошари и не обичат да полагат повече усилия от необходимото, а да поддържаш връзка с няколко мъже едновременно си е изморителна работа.

Жените Рак не биха се обвързали с някой случаен и по-скоро ще останат сами, докато не намерят този, който си заслужава, отколкото да изтърпят всичките драми покрай срещите с непознати.

9. Телец

Телците нямат енергия и желание да жонглират с повече от един любовник. Те са свръхпокровителствени и със силен инстинкт за притежание и не могат да понесат някой, който е техен да флиртува с други хора.

Жената Телец е чувствена и това трудно може да се скрие от останалите мъже, но не се тревожете – тя е само ваша.

10. Козирог

Жените Козирог са старомодни, когато става дума за любов. Те обичат да са ухажвани и предпочитат вие да направите първата крачка.

Да си играят със сърцето ви не е на дневен ред при тях. Те търсят специалния човек, с когото да споделят живота си и да създадат семейство. Не преследвайте жена Козирог, ако не сте готови да се обвържете с нея. В противен случай вие ще си играете със сърцето й.

11. Скорпион

Скорпионът е най-страстният знак. Жената Скорпион се вживява във всичко, в което е вложила усилия, включително любовта.

Макар да се отдава напълно на връзката, тя може да бъде ревнива, ако флиртувате с други жени. Иска цялото ви внимание и споделя всичките си емоции само с вас и никой друг.

12. Овен

Най-малко вероятно е жена Овен да си играе със сърцето ви. Те знаят точно какво искат и няма да се задоволят с по-малко.

Ако не притежавате пълния спектър от качества, които търси, жената Овен няма да се поколебае да ви каже „сбогом“ и да продължи напред. Добрата новина е, че ако тя влага време и усилия във връзката ви, значи е сериозно и смята, че си заслужавате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама