Зодиите, които винаги усещат лъжата


Зодиите, които винаги усещат лъжата
Снимка: Thinkstock/Guliver

Има няколко зодиакални знака, които сякаш са като детектор на лъжата. Те винаги разпознават, когато някой иска да ги измами, именно затова трябва да внимавате какво говорите пред тях.

Водолей

Представителите на този зодиакален знак са много умни хора, които благодарение на способността си да анализират, бързо осъзнават, че се опитват да ги измамят. Водолеите ще ви кажат това директно в очите, но изобщо няма да се обидят, че сте се опитали да ги измамите. Те прощават лъжата без много усилия и извинения от лъжеца. Просто не могат да се сърдят дълго време.

Дева

Не се опитвайте дори да заблудите Девите! Те, като детектори на лъжата, незабавно анализират изражението на лицето на даден човек, неговото поведение и гласови черти. Най-интересното е, че Девата никога няма да разговаря с лъжец и този, който казва лъжа, веднага ще разбере, че лъжата му е разкрита

Скорпион

Скорпионите никога не забравят нищо. Това им позволява да установят и най-малките разминавания между думите и делата, между истината и лъжата. Родените под това съзвездие по природа са развили интуицията и таланта на истински детектив. Ако подозират, че някой лъже, няма да се успокоят, докато не намерят конкретни доказателства за този факт.

Козирог

Козирозите почти винаги са искрени към другите хора и очакват същото от тях. Ето защо те могат лесно да „съставят пъзела“ и да осъзнаят, че са били измамени. По природа скептици и циници, Козирозите могат обаче да накарат и най-големия лъжец да си признае, че ги е измамил. И тяхното доверие веднага ще бъде загубено.

ТЕЗИ ЗОДИИ СЕ ПРИВЪРЗВАТ МНОГО ТРУДНО КЪМ ХОРАТА

Близнаци

Подозирайки, че нещо не е наред, Близнаците са в състояние да зададат само един въпрос, който кара събеседника да си признае лъжата и да се почувства зле. Не е нужно дори да се опитвате да импровизирате, представителите на този зодиакален знак все пак, както се казва, ще се разделят като орех.

Сега знаете кои зодиакални знаци са живи детектори на лъжата. По-добре е да не ги ядосвате с опит да ги заблудите, а се опитайте да разрешите проблема по друг начин. Например, кажете всичко както е. Може би по този начин ще успеете да избегнете неприятности и да не си създадете враг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама