Зодиите, предразположени към необмислени покупки


Зодиите, предразположени към необмислени покупки
Снимка: iStock

Нека си признаем: обичаме да пазаруваме и да се наслаждаваме на това (особено жените). За някои хора обаче, импулсивните покупки са характерни, тъй като процесът на придобиване на нови неща става за тях един вид терапия. Вижте кои са 5-те зодии, предразположени към необмислени покупки:

Стрелец

Когато искате да закупите нещо, първо изчислявате бюджета си и мислите как новата придобивка ще се отрази на нейните разходи. Стрелецът прави точно обратното. Първо купува, а след това се опитва да запълни финансовата празнина от необмислените придобивания. Нищо не го вълнува толкова много, колкото да получи кредитна карта и да напусне магазина с няколко торби с нови неща. Стрелецът не може да напусне магазина без да си е купил нещо. Каквото и да било.

Лъв

Представителят на този щедър знак обича да угажда както на себе си, така и на другите. По природа той е даряващ и наистина се радва, когато прави някого щастлив, като задоволява материалните му нужди. Екстравагантността на Лъва може да стигне дотам, че той може да напусне магазина с празен портфейл. Едва тогава ще си помисли, че е действал необмислено. Лъвът обича да дава подаръци и съответно да харчи всички пари за тях.

Везни

Астролозите приписват абсолютна неспособност за компетентно харчене на пари на хората от тази зодия. Като типични представители на въздушни знаци, Везни доста често дават много пари за неща, които дори не им трябва. Освен това те са привлечени от всичко красиво и скъпо. Те могат да си купят антикварен предмет с последните си спестявания и след това да се живеят доста тежко, опитвайки се да свържат двата края. Въпреки това с възрастта Везните се учат от грешките си и започват по-разумно да се отнасят към неудържимите си желания.

6 ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА, МЕЧТАЕЩИ ДА ВЛАДЕЯТ СВЕТА

Телец

Принципът на Телец: "Ако ви харесва, купете го." Не чака одобрение и не му пука какво мислят другите за покупките му. Телецът смята, че парите са създадени именно с цел да се превърнат в материално богатство. Неразумните разходи допринасят за неговото основно астрологично качество - упоритост. „Опитах се да убедя съпруга си да не купува най-новия модел iPhone, тъй като за нашия семеен бюджет това е твърде скъпо. Ефектът обаче беше точно обратният.“

Рак

За този зодиакален знак няма нищо по-хубаво от това да пропилява заплатата си за вкусна храна, луксозно облекло и скъпо забавление. Ако иска да почувства „празника на живота“, ще го направи, без да мисли за последствията. Стига да има какво да харчи, той е щастлив.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама