Зодиите, с които бракът е най-скучен


Зодиите, с които бракът е най-скучен
Снимка: iStock

Оказва се, че има пет зодии, с които бракът е най-скучен. Те омръзват бързо на партньора си заради своя песимизъм и постоянното си оплакване от злощастната им съдба. Ето как изглежда астрологичната класация с тези знаци.

1. Скорпион

Първоначално Скорпионите привличат партньора си със своя оптимизъм. Но след това стават прекалено негативни и поведението им започва да го отблъсква.  Представителите на този знак разчитат на критиката като средство за предизвикат интереса на любимия си.

2. Везни

В живота на Везните мислите за финанси заемат главна роля. Те искат да живеят охолно и нищо да не им липсва. Именно заради финансови проблеми, представителите на този знак се превръщат във вечно мрънкащи партньори.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СЕ ОТЪРВАТ ОТ СТАРИ ПРОБЛЕМИ ПРЕЗ АПРИЛ

3. Риби

На Рибите дори не им е необходима причина да започнат да хленчат. Те откриват негативизъм във всяка ситуация. Но подобно поведение бързо омръзва на партньорите им.

4. Рак

Раците омръзват бързо на любимия си не само заради постоянно си мрънкане, но и заради прекомерната си загриженост, която проявяват към членовете на семейството си. 

5. Козирог

Представителите на тази зодия са пример за хленчещи досадници. Те почти никога не са доволни от нищо и не се задоволяват с малко.

Козирозите искат всичко наведнъж – богатство, здраве, любов, но нямат енергия да го привлекат в живота си. Те я изразходват единствено, за да се оплакват от злощастната си съдба.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама