Зодиите, с които е опасно да спорите


Зодиите, с които е опасно да спорите
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора наистина стават опасни по време на спор. Астролозите разкриха кои са най-раздразнителните знаци в зодиака. В сравнение с останалите знаци, те са доста по-бурни и импулсивни. Поведението им понякога може да изплаши околните. Вижте кои са тези знаци.

Лъв

Ако провокирате по някакъв начин Лъва, последиците може да са непредсказуеми. Разгневените Лъвове са любители на "сладкото отмъщение". Те са способни да ви накажат по всички възможни начини. Вярно е, че това тяхно качество има и положителна страна - Лъвовете не задържат недоволство в себе си.

Овен

За дамите от този знак е характерна прекомерната емоционалност. Наранената им гордост ще стане причина да изпитате на собствен гръб техния гняв. Мъжете от зодия Овен са невероятно ревниви и раздразнителни. Ако нараните гордостта им, ще съжалявате.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СТОЯТ ВЪВ ВРЪЗКИ БЕЗ ЛЮБОВ

Скорпион

Скорпионите са изключително опасни и агресивни. Те не се спират пред нищо по пътя към победата. Представителите на този знак са способни да ви накарат горчиво да се разкайте за това, което сте им причинили. Не ги провокирайте!

Стрелец

В ожесточената борба за надмощие Стрелците могат да проявят агресия, за да задоволят егото си. Зад тях се крие тиранин, който не търпи възражения. Понякога цялата тази енергия ги тласка към творчески растеж.

Риби

Привидно спокойните Риби бързо могат да се превърнат в заплаха за вас. Те не толерират възражения, несправедливост и небрежност. Мъжете Риби са способни на крайности. Но понякога това им помага да реализират професионалните си амбиции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама