Зодиите, с които ще имате стабилна връзка


Зодиите, с които ще имате стабилна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Изграждането на стабилна връзка в днешно време се оказва много ценно, но и рядко умение. Липсата на търпение и нежеланието за правене на компромиси са честите причини партньорствата да се разпадат така бързо. За щастие, все още има хора, на които може напълно да се разчита. Те са добронамерени, грижливи и тяхната най-голяма цел в живота е да създадат сплотено семейство. Нека да видим от кои зодии са тези личности!

Рак

Създаването на семейство и отглеждането на деца е висша цел за представителите на зодия Рак. Още в тийнейджърските си години те подхождат сериозно към връзките и не си падат по случайни флиртове. Раците търсят своята сродна душа и когато най-после я разпознаят, са готови да остареят с нея. За тях вече никой друг не съществува.

Дева

Девите са грижовни, активни във връзката си и напълно отдадени на своя партньор. Когато имат човек до себе си, те се раздават, за да го направят щастлив по всички възможни начини. Искат да са перфектната половинка и се стараят да изпипат и най-малките детайли. Трябва обаче да знаете, че Девите очакват същото отношение и от човека срещу тях. Не биха понесли измяна или нехайство от страна на половинката си.

КАК СЕ ДЪРЖАТ ЖЕНИТЕ СЛЕД СВАТБАТА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Везни

Везните гледат сериозно на живота и държат на стабилността във връзките. Не биха си позволили да са с даден човек и в същото време да се виждат и с други почитатели. Предпочитат да се фокусират върху сериозната си половинка, защото знаят, че не искат да пилеят вниманието си между много партньори. Държат най-вече на качеството, а не на количеството.

Телец

Телците са емоционални, забавни, креативни, непредсказуеми и много ревниви. Но ако им покажете, че държите на тях и не им давате поводи за ревност, могат да са изключителни стабилни партньори в любовта. Дори и в най-големите купонджии сред Телците се крие копнееш за семейство и дом човек, който би се отказал от щурите партита, за да свие семейно гнездо

Лъв

Родените под знака на Лъва обичат вниманието, подаръците и комплиментите. Те смятат, че човекът до тях трябва да ги обожава, подкрепя и глези. Ако срещнат такава половинка, Лъвовете биха проявили сериозно отношения, за да я запазят. Не биха рискували стабилната си връзка с мимолетни флиртове.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СРЕЩНАТ ЛЮБОВТА ДО КРАЯ НА АПРИЛ

Риби

Рибите са безнадеждни романтици, които вярват в любовта от пръв поглед, откриването на сродна душа и създаването на перфектно семейство. Дори когато започнат връзка без сериозни намерения и очаквания, скоро се оказват влюбени до уши. Не се впускайте с любовна афера с Риби, ако не планирате сериозно партньорство. Можете сериозно да нараните тези мечтатели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама