Зодиите с ЛОШ късмет в любовта това лято


Зодиите с ЛОШ късмет в любовта това лято
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора имат късмет във всичко, чак да им завиди човек. Но знаете ли, че според това коя зодия сте, може да се определи дали ще ви върви в любовта или не?

Ето кои зодии имат ЛОШ късмет в любовта това лято:

Телец

Това лято при Телците ще има много промени. Някои от тях, обаче, няма да са положителни. Например, тези в любовта. Много вероятно е да се разделите с партньора си. Но не се притеснявайте, това ще е за добро.

Приемете нещата философски, вижте хубавата страна и бъдете търпеливи. Предстоят ви много хубави неща след този по-тежък период в любовта.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЮБОВТА ПРЕЗ ЮЛИ

Лъв

Това лято Лъвовете ще срещнат човек, който ще ги заплени на мига. Лошият късмет за тях обаче ще дойде, когато разберат, че този човек всъщност е във връзка. У

влечението на Лъвовете ще е толкова силно, че нито ще спят, нито ще ядат и само ще се надяват другият човек да ги забележи. Това обаче няма как да се случи, защото той е в щастлива връзка и няма намерение да я приключва. Лъвовете ще трябва да преглътнат горчилката и да продължат напред. 

Стрелец

Стрелците трудно приемат това, че не всичко е перфектно и няма как да бъде. Макар като цяло нещата около тях да вървят перфектно, ще дойде кратък период, в който това ще се промени. Ще се окаже, че половинката им се заглежда по друг и това ще ги съсипе. Слава Богу нещата там са стигнали само до флирт и нищо повече. Нашият съвет е да поговорите с половинката и да разберете какво му липса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама