Зодиите с най-вредни навици


Зодиите с най-вредни навици
Снимка: iStock/Guliver

Мнозина осъзнават пристрастяването си към някои вредни навици и се опитват да го преодолеят. Други, обаче, не се справят без помощта на близки и специалисти.

12 място - Дева

Девите са анти-лидерите в класацията. Представителите на този знак са по-малко податливи на влиянието на лошите навици от останалите. Те много се обичат, така че умишлено няма да навредят на здравето си.

11 място - Скорпион

Скорпионите имат много добре развит самоконтрол. Затова сред тях много рядко се срещат алкохолици, което не може да се каже за тютюнопушенето - това е тяхната слабост.

5-ТЕ НАЙ-ПОТАЙНИ ЗОДИИ

10 място - Телец

Телецът е лидер в живота и работохолик. В главата му има малко място за лоши мисли. Независимо от това, този знак много харесва компаниите. Може да се забавлява два дни, но никога няма да пропусне работа, независимо от цената.

9 място - Везни

Везните наистина отговарят на името си. Те определено ще помислят за това, преди да се опитат да пушат или да изпият чаша вино. Претеглят плюсовете и минусите.

8 място - Козирог

Те са креативни личности, прекрасни семейни мъже и отговорни работници. Ясно разбират какво искат да постигнат в живота. Но Козирозите имат една слабост - те реагират много болезнено, когато не са оценени. В този момент е много лесно да започнат да преяждат.

7 място - Риби

Този знак постоянно променя настроението си. Хората с небалансиран емоционален произход са склонни както към пушене, така и към алкохолизъм.

6-то място - Близнаци

Близнаците могат лесно да водят двоен живот. Те могат да са уважавани в службата, но 2-3 пъти годишно да навлизат в дълготрайни запои.

5 място - Лъв

За съжаление, Лъвът не може да бъде класифициран като запален чистач. Те често страдат от алкохолна зависимост и са трудни за лечение. Ако Лъвът пуши, тогава никой не може да го убеди да се откаже.

4-то място - Стрелец

Те се опитват да бъдат лидери навсякъде. Представителите на този знак са първите от класа, които започват да пушат и подтикват приятели към това. Те обичат да търсят нови усещания и трудно се отказват от изкушенията.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ТРОВЯТ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ

3 място - Водолей

Те са много доверчиви и емоционални хора. Стресът често се случва в живота им, докато те редовно се обвиняват за възникналите проблеми. Водолеите са склонни както към алкохолизъм, така и към хазарт. Но ако имат силно семейство и любима работа, ще оценят това, което имат и ще избегнат изкушенията.

2 място - Рак

Представителите на тази зодия са склонни към алкохолизъм. Проблемът е, че за Рака е трудно да намери мотивация, той често губи всичко, което има в живота. В тази ситуация хората правят стъпки назад, които напълно отричат ​​живота. Раците обичат да пият и не се нуждаят от компания, за да го направят.

1-во място - Овен

Овните са лидерите в този списък. Те са много упорити хора и ако започнат да пият, тогава никой не може да ги спре. Представителите на тази зодия не искат да бъдат лекувани и не се разпознават като болни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама