Зодиите с нова любов през октомври 2023


Зодиите с нова любов през октомври 2023
Снимка: iStock

Понякога самотата е напълно осъзнат избор, понякога обаче тя е просто онзи период от живота ви, в който имате чувството, че целият свят върви срещу вас и иска винаги да сте сами. 

Добрата новина е, че тези 3 зодии, които бяха попаднали точно в такава емоционална дупка, през октомври ще излязат от нея и ще имат пълната подкрепа на звездите да срещнат своята сродна душа.

Вижте още: Сезонът на Везните: Всичко, което трябва да знаете за тази зодия

Овен

Есента дойде, но за вас, Овни, ще се усеща като лято, защото ви очакват безброй приключения на любовния фронт. Октомври е месец, в който самотата ще остане в миналото и ще срещнете сродната си душа.

Знаете, че това не е идеалният човек, но на кого му пука? Осъзнали сте, че вие ​​също не сте перфектни и по някакъв начин идеята за несъвършенството ви свързва и двамата. Усещате, че сте създадени един за друг и никой не може да застане на пътя ви.

Лъв

Трудните времена свършиха – октомври ще ви донесе много любов. Точно когато бяхте изпаднали в отчаяние и смятахте, че винаги ще сте сами, Вселената ще ви изпрати вашия човек - такъв, какъвто го виждахте в мечтите си. Отворете сърцето си за тази любов и я приемете без страх. Вие заслужавате да обичате и да бъдете обичани. Постарайте се да не слагате егото си пред отношенията ви, защото ще изгубите.

Вижте още: Ето каква майка е всяка зодия

Стрелец

Стрелци, отне ви толкова време, за да стигнете до това място, където най-накрая можете да кажете, че любовният ви живот е най-важното нещо. Цялата енергия на Юпитер ви позволява да бъдете това, което сте, без страх какво мислят за ваа.

С други думи, човекът, с когото ще споделяте живота си, човекът, когото обичате и обожавате, също е готов да ви приеме такива, каквито сте… и обратното. Не можете да имате връзка, освен ако другата страна не знае в какво се забърква с вас, защото сте толкова уникални. Изхвърлете съмненията си и се отдайте на любовта!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама