Зодиите, за които краят на октомври ще е много тежък


Зодиите, за които краят на октомври ще е много тежък
Снимка: iStock

Краят на месец октомври ще донесе изпитания за представителите на 3 зодии. Възможно е те да бъдат негативно повлияни от коридора на затъмнението.

Овен

Последните дни от месеца за Овните ще бъдат изпълнени с тревоги и грижи. Тревожността им ще е провокирана от факта, че на работното им място ситуацията излиза извън контрол. Астролозите съветват Овните да не губят надежда и да продължат да работят върху себе си.

Ако успеят да преминат през този труден период с гордост и минимални загуби, тогава през ноември съдбата ще ги изненада с приятен бонус.

 

Телец

Представителите на тази зодия може да преживеят семейна драма. Не е задължително тя да е свързана с тяхната половинка. Възможни са скандали както с родители, така и с деца, братя или сестри. Трябва да се отбележи, че конфронтацията ще избухне буквално от нищо, но в рамките на седмица проблемът ще бъде решен. Въпреки това ще остане неприятен послевкус.

Риби

Астролозите прогнозират, че родените под този знак ще имат чудесна възможност за себереализация и покоряване на нови върхове в кариерата. Въпреки това, поради факта, че ще отделят твърде много време за работа и всякакви кариерни проблеми, близките им ще се почувстват обидени.

Това ще провокира стресови моменти и ще натовари емоционално Рибите и това ще ги срине психически.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама