Зодията, на която днес е позволено повече е...


Зодията, на която днес е позволено повече е...
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник заложете на добрите стари практики. Нищо ново сега няма да е по вкуса ви и по ресурсите ви. Ако толкова много ви се действа поправете нещо по дома.

Телец

Днес ще ви е трудно да решите с какво да започнете затова се хванете за първата работа, която ви хрумне. В противен случай може да пропилеете ценно време и да изпуснете важни срокове.

Близнаци

Не се обвинявайте за минали грешки. Всичко би могло да се поправи, но е добре да се изчака подходящия момент. Събирайте търпение и вашият час ще настъпи.

Рак

Това е ден, в който няма да ви е лесно да чуете мнението на партньора ви. Ако преди време сте поискали да бъдете чути вие, сега няма да имате много голям избор.

Лъв

Днес бъдете внимателни с енергията, която струи от вас. Важно е да я използвате по безопасен за вас и околните начин. Напълно способни сте да намерите начин как.

Дева

Днес не се колебайте да покажете колко много желание и вдъхновение имате за работа. Ще бъдете удостоени с отговорна задача и поле за широка изява. Не се колебайте да действате с размах.

Везни

Днес може да се почувствате малко объркани. Не е лесно да си обективен, но в крайна сметка никой не ви задължава да взимате решение. Оставете нещата такива, каквито са.

Скорпион

Този вторник някой може да си направи неудачна шега с вас. Това едва ли е признак на лоши намерения. Приемете всичко с усмивка и не пазете обида. Бъдете добър пример за другите.

Стрелец

Днес няма да ви се отдаде да скриете важна информация от близките ви. Не забравяйте, че малко или много те ви познават. Бъдете честни и не прекалявайте с емоциите.

Козирог

Днес не си поставяйте прекалено високи цели и най-вече не бъдете прекалено критични към себе си. Важното е да полагате усилия, а с какво темпо и в какво количество, не винаги зависи от нас.

Водолей

Жаждата ви за нещо ново може да си постави в претоварена ситуацията. Помислете добре къде и как бихте позиционирали новото ви увлечение и тогава действайте по същество.

Риби

Този вторник отделете повече време за вас и вашите лични нужди. Вечерта може да направите нещо нетипично и да си позволите повече забавления от обикновено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама