3-те зодии, които цял живот са с един партньор


3-те зодии, които цял живот са с един партньор
Снимка: iStock/Guliver

Колко приказки са изприказвани по темата за единствената и неповторима любов? Колко пъти сте чували, че има хора, които по природа не могат да бъдат заедно?Истинската любов лесно разбива всякакви предразсъдъци. За тези, които наистина обичат своята сродна душа, които са до нея в радост и скръб, едно е ясно - те ще преодолеят всички трудности в живота заедно. Астролозите казват, че наистина има малко такива хора. И всички те са представени в три зодии от зодиака:

Телец

За Телец думата вярност не е празна фраза. И не, защото са чужди на малките човешки радости и грехове. Когато Телецът прави своя избор да се обвърже за цял живот, той искрено вярва, че този човек е неговата сродна душа.

Телецът живее в името на своя партньор и в името на семейството си. Любимите му хора са номер едно и са буквално във всяка негова мисъл и във всяко негово решение. Твърдият характер у Телеца изисква вярност от своята сродна душа.

Козирог

Стабилност и отново стабилност. Това е основното житейско правило на Козирога. Дори що се отнася до кариерата му, не обича да сменя фирми, да работи от офис в офис. Ако подари сърцето си на някой човек, любовта за него е за цял живот. До своята сродна душа Козирогът ще се чувства уверен и защитен, сякаш е зад надеждна каменна стена.

Рак

Ракът е уязвим и чувствителен. Той изживява предателството на любим човек дълго и болезнено. Но Ракът ще носи в сърцето си човека, който  му отвърне с реципрочност и вярност, до края на дните си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама