4 чувствителни зодии, които търсят разбиране


4 чувствителни зодии, които търсят разбиране
Снимка: iStock/Guliver

Безкрайно изнервящо и тъжно е, когато се чувствате неразбрани. Има моменти, в които можете да махнете с ръка и да продължите напред, но какво се случва, ако другите хора перманентно не възприемат вашите действия? Искаме близките и приятелите, на които ценим, да ни предложат състрадание и разбиране. Само тогава се чувстваме уверени в себе си, в отношенията си и по-малко самотни. Ето кои са най-чувствителни знаци, които постоянно търсят разбиране и утеха.

1. Рак

Раците копнеят да се почувстват част от нещо, което е по-голямо от тях самите, например семейство или общност. Когато се чувстват разбрани, те се чувстват още видяни, подкрепени и обичани. Тази зодия от все сърце иска да принадлежи някъде, в обратен случай се възприема като изолирана и самотна единица.

2. Близнаци

За Близнаците с разбирането идва и силата. Когато другите ги разбират, Близнаците се чувстват уверени, приети и едва ли не всемогъщи. Да можеш да предадеш своите мисли и чувства е една от суперсилите на тази зодия, затова и те отчаяно искат чувствата им да бъдат валидирани. Уви, задачата не е толкова лесна, защото изказът и хаотичните им мисли наистина са предизвикателство за повечето хора.

3. Риби

Като хора на изкуството, Рибите често се опитват да получат разбиране за своите думи и действия. Независимо дали се занимават с актьорско майсторство, рисуване, писане или друг вид изкуство, единственото, което те търсят, е приемане. Разбирането от общността помага на тези хора да валидират собствената си стойност и да се развият.

4. Козирог

Козирозите са склонни да се чувстват малко неразбрани спрямо житейските избори, които взимат. Повечето хора не проумяват болната им амбиция за успех или работохолизма, често са обвинявани, че не знаят как да живеят и да се забавляват. Когато Козирогът се чувства разбран, той имат свободата да се отпусне, да свали гарда и да покаже истинската си същност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама