Големи възможности за една зодия на 11 ноември


Големи възможности за една зодия на 11 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник бъдете търпеливи и вашите цели ще се осъществят. Не си позволявайте манипулации, за да не се налага да давате неприятни обяснения.

Телец

Този понеделник за вас ще е добре да посветите определена част от времето си, за да поплувате или да отидете на сауна. Всякакъв досег с вода ще ви е от полза.

Близнаци

Този понеделник пред вас ще се открият големи възможности. Рискувате да пропуснете някои от тях. Сега трябва да сте в пълна кондиция.

Рак

Този понеделник е добър ден да изненадате любимия си човек. Дори най-малкото подаръче от сърце ще означава много за него.

Лъв

Този понеделник много внимателно се вслушвайте в това, което казват близките ви хора. Дори думите да не ви харесват в тях ще има много истина.

Дева

Този понеделник не приемайте забележките прекалено присърце. Никой не ви мрази, просто имате някои мънички неща за подобрение.

Везни

Ако в работата ви витае някакво неясно напрежение, вашата задача е да разберете от къде идва и да предприемете съответните мерки за премахването му.

Скорпион

Днес скромността ще ви е от полза. Няма нужда да си правите излишна реклама. Така само може да отблъснете някого.

Стрелец

Този понеделник е добър ден за връщане на стари дългове. Направете го сега. Закъснението може да развали важни отношения.

Козирог

Днес не пестете добри думи и комплименти. Вашата оценка е важна за околните. Бъдете щедри, няма да съжалявате.

Водолей

Това е ден, в който може да надминете себе си. Не бъдете прекалени оптимисти. Търсете златната среда и ще получите чудесни резултати.

Риби

Този понеделник е добре да промените методите си. Намерете сили да промените това, което можете. Другото оставете на съдбата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама