ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп


ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Седмицата най-сетне завършва и идват почивните дни. През уикенда винаги е подходящо да прекараме повече време с най-любимите си хора. Най-вече с партньора ни, за да наваксаме емоциите и липсата на време през седмицата.

Ето какво очаква всяка от зодиите в хороскопа през последния уикенд на месец януари в любовта и романтиката!

Овен

Ще бъдете много нетърпеливи и жадни за любов и емоции. Седмицата е била тежка и имате нужда от внимание и интимни моменти.

Телец

Уикендът най-сетне ще имате време за почивка. Ще отделите време за себе си и за партньора си и това ще се отрази чудесно на отношенията ви.

Близнаци

Периодът е много подходящ за промяна, както в личен, така и е интимен план. Не се чудете много, а се впуснете в предизвикателствата, които предстоят пред вас.

Рак

Връзката ви има нужда от почивка. Помислете за романтична разходка или вечеря в интересен ресторант. И вие и партньорът ви имате нужда да се заредите с нови емоции.

Лъв

Горите от любов и силно привличане. Ще бъдете на върха на емоциите си и ще можете да се насладите на прекрасни любовни отношения.

Дева

Възможно е да срещнете интересен човек идните дни. Той определено ще завърти ума ви и това ще обърка любовните ви планове.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама