Любовен уикенд хороскоп за 1-2 септември


Любовен уикенд хороскоп за 1-2 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Романтиката ще бъде част от вашата връзка през първия уикенд на септември. С любимия човек ще споделяте едни и същи ценности, ще се усещате много повече като приятели, отколкото като любовници. Любовта ще ви носи удовлетворение.

Телец

Комуникацията в любовта може и да не върви особено гладко. Възможно е да усетите някакво духовно разминаване с половинката. Най-добре е да се фокусирате върху положителната страна на връзката.

Близнаци

По отношение на финансите, обвързаните представители на зодията е възможно да срещнат противоречия с половинката. Ако е възможно не взимайте сериозни решения през тези дни. Вместо това съберете повече факти, обмислете добре събитията и това какви компромисни решения можете да направите.

Рак

В комуникацията с партньора е възможно да има разминаване. В резултат на това между вас и половинката може да се окаже по-трудно да споделяте своите мисли и чувства или да разрешите някаква ситуация. Вероятно нещо останало в миналото ще напомни за себе си и ще искате да го разрешите.

Лъв

Любовта е навсякъде! За някои от вас може да настъпят големи промени. Да получат предложение за брак, да се съберат под един покрив с любимия човек или да съобщят новината за очаквано бебе.

Дева

Напрежението през изминалата седмица ще наруши романтиката ви. Опитайте се да балансирате в комуникацията с любимия човек. За някои от Девите може стара любов да напомни за себе си.

Везни

Любовта за Везните ще бъде красива, особено ако се случва по време на ваканция. Ако се намирате в сериозни взаимоотношения или неангажираща сексуална връзка, знайте, че ви очакват приятни емоции.

Скорпион

През първите два дни на септември Скорпионите трябва да внимават какво казват и как действат спрямо половинката си. В противен случай може да се създаде ситуация на спор или да останете неразбрани от страна на партньора. Фокусирайте се върху положителната страна на връзката ви.

Стрелец

Комуникацията с любимия човек ще се задържи в хармония. Единствено се опитайте да не обсъждате финансови въпроси. Вместо това се фокусирайте върху това да прекарате максимално добре времето заедно.

Козирог

През уикенда може да ви бъде трудно да изразите себе си пред любимия човек. Възползвайте се от това време, за да преосмислите своите решения, цели в живота и взаимоотношенията.

Водолей

Истински вълшебен септемврийски уикенд очаква Водолеите. Ще се чувствате обгрижвани, обичани и готови да експериментирате повече в секса.

Риби

Любовта сякаш няма да бъде толкова хармонична, колкото ви се иска. Възможно е да потърсите съветите на брачен консултант или да се наложи да проведете няколко сериозни разговора с половинката. Опитайте се да балансирате и да отделите време само за вас двама ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама