Любовен уикенд хороскоп за 11-12 май


Любовен уикенд хороскоп за 11-12 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл – ще четете между редовете и комуникацията ще е много лесна. Ще постигнете яснота.

Телец

Ако нещо ви тормози, не се затваряйте в себе си. Ваши близки приятели може да ви окажат своята подкрепа или просто да ви разсеят от проблемите, което също не е малко.

Близнаци

Уикендът ще се окаже много конфликтен, ако не внимавате какво говорите и се отдадете на лошото си настроение.

Рак

Макар да са почивни дни, вниманието ви ще е концентрирано повече върху кариерата, отколкото върху романтиката. Ще проведете важни разговори свързани с работата ви. Уверете се, че половинката ви не се чувства пренебрегната.

Лъв

В неделя ще бъдете емоционално отворени и готови да демонстрирате любовта си.Това ще бъде идеалният момент да споделите чувствата си с любимия, да се забавлявате заедно.

Дева

Ако през работната седмица е имало някакво финансово недоразумение между вас и половинката ви, почивните дни ще ви дадат повече време да обсъдите решението.

Везни

От известно време връзката ви е застой, особено в сексуално отношение. Не се пускайте по течение, а поемете инициативата през уикенда.

Скорпион

За щастие, тези два дни ще донесат на Скорпионите повече романтика. С любимия човек ще се наслаждавате на любовта, която няма да спира да ви вдъхновява.

Стрелец

Бъдете предпазливи по отношение на любовта, дори да имате дългогодишна половинка. Възможно е да се чувствате объркани и разговорите допълнително да "размътят" ума ви.

Козирог

Малките жестове на загриженост и добрата комуникация с половинката ще бъдат водещи. И двамата имате нужда да обичате и да се чувствате обичани, така че определено сте на „една страница” от живота си.

Водолей

Удовлетворение в любовния живот ще получат и представителите на зодия Водолей. Помислете за романтично пътуване, дори само за 2 дни – спомените ще си заслужават.

Риби

Предстоят дни на вдъхновение, но не за всички Риби то ще е свързано с любовта. Не крийте емоциите и чувствата си, говорете за себе си и търсете откровеност у партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама