Любовен уикенд хороскоп за 17-18 август


Любовен уикенд хороскоп за 17-18 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В събота определено ще имате повече възможности в любовен план, стига да "имате очи" за тях. Не се дистанцирайте емоционално от половинката, защото може да ви помогне да вземете важно решение.

Телец

В любовния живот на Телците хармонията ще бъде нарушена. Не отлагайте важните разговори, независимо колко ви притесняват и намерете адекватно решение, защото премълчаването ще се отрази лошо на връзката ви, дори фатално.

Близнаци

И двамата с половинката няма да сте готови да направите компромиси, поне що се отнася до финансите. Това е и причината уикендът да се провали с гръм и трясък.

Рак

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Лъв

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Дева

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

Везни

Краят на седмицата ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите, били те семейни или любовни. Отдайте се на повече срещи с приятели (най-верните приятели сред зодиите ТУК), защото това ще подобри настроението ви.

Скорпион

Представителите на тази зодия бленуват за промяна, за нещо разтърсващо, но не знаят как да го постигнат. Не взимайте прибързани решения, по-добре се опитайте да изненадате половинката.

Стрелец

Прекалено много ще задълбаете в проблемите и настроението ви ще е по-скоро „начумерено”. Сметнете плюсовете и минусите на това да останете във връзка, която ви носи толкова напрежение.

Козирог

Почивните дни обещават да преминат без сътресения за Козирозите. Може би се опитвате да запазите чувствата си за себе си, за да предотвратите конфликти.

Водолей

Уикендът ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви. Отдайте се на вдъхновяващи разговори и дълги разходки с любимия човек.

Риби

Ревността не ви отива. Явно не се чувствате достатъчно уверени във връзката и в себе си, защото търсите "под вола теле". Опитайте се да погледнете реалистично на ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама