Любовен уикенд хороскоп за 24-25 август


Любовен уикенд хороскоп за 24-25 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този уикенд Овните ще усетят колко много могат да разчитат на любимия човек и каква подкрепа имат в негово лице. Бъдете спокойни, защото каквото и да ви мъчи, половинката ще се погрижи за вас.

6 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЖЕНАТА ОВЕН ТУК!

Телец

Телците също ще се чувстват обичани, а може би и ще получат някакви изненади. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност.

Близнаци

За съжаление, голяма част от Близнаците ще усещат връзката си в коловоз,сякаш й липсва тръпката. Може би усещането не е съвсем реално, особено ако сте били емоционално дистанцирани през последните дни.

Рак

С партньора ви няма да изпитвате никакви трудности по отношение на комуникацията и изразяването на любовта си един към друг. Ще искате да направите нещо хубаво, което ще остане спомен за дълго време.

Лъв

На Лъвовете определено ще им липсва романтика. Явно е дошло време за важни решения, като например има ли бъдеще тази връзка.

Дева

Уикендът ще ви научи, че да се пускате по течението не е толкова страшно и непосилно. Бъдете отворени за всички нови и вълнуващи възможности, които ви се предлагат.

Везни

Родените под знака на зодия Везни трябва да се постараят да откраднат малко време за себе си и любимия човек – може би за пикник, дълга разходка или кратко пътуване. Това ще насърчи мира във връзката.

Скорпион

Хубави и пълноценни дни предстоят за Скорпионите. Може би няма да преживеете супер романтични моменти, но пък ще имате много възможности за социални контакти.

Стрелец

Стрелците ще бъдат изправени пред някои предизвикателства, засягащи връзката им. Може би е време да направите труден избор, да кажете дълго пазена тайна или да придвижите връзката си на следващо ниво.

Козирог

Козирозите ще са късметлии и ще се радват на един много хармоничен и страстен уикенд. Ще се свържете не само на физическо, но и на дълбоко духовно ниво.

Водолей

Може би скоро сте получили добри новини по отношение на финансите. Благодарение на това, ще имате възможност да сбъднете някои ваши мечти. Това ще ви провокира да изненадате половинката си с нещо романтично. 

Риби

Не крийте чувствата си и не се затваряйте в себе си. Ако имате някакви въпроси или съмнения, по-добре помислете как да подхванете разговор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама